10 filme cu doctori si subiecte medicale

Filme cu doctori si subiecte medicale

10 filme cu doctori si subiecte medicale

De aceasta data nu doresc sa va prezint seriale medicale, ci filme de cinema cu doctori si subiecte medicale. Nu am vrut sa sar in extrema filmelor cu virusi, altfel as fi facut o lista interminabila. De asemenea, am incercat sa evit acele filme axate strict pe povestile de viata a persoanelor cu boli incurabile, preferand mai degraba sa alcatuiesc lista cu filme in care protagonistii sunt doctori sau cele in care cazurile bolnavilor sunt de alta natura.

Cum eu sunt mai mult o fana a listelor, si nu a topurilor, nu pot spune daca sunt filme care sa-mi fi placut mai mult sau mai putin ca altele. Fiecare are un gen diferit si au povesti diferite. Unele sunt fictiune, iar altele sunt inspirate din fapte reale, dar in toate au jucat actori buni.

Ceea ce pot spune insa, este ca imi place foarte mult coloana sonora din filmul Hacksaw Ridge. Melodiile sunt atat de profunde, incat cu greu ma pot abtine sa nu scap din ochi macar o lacrima atunci cand le ascult… mai ales la melodia Praying. crying big grin Va las in continuare sa descoperiti cele 10 filme cu doctori si subiecte medicale care sper sa va placa.

The Last King of Scotland (2006)

Awake (2007)

John Q (2002)

Shutter Island (2010)

The Physician (2013)

Hysteria (2011)

A Dangerous Method (2011)

Extraordinary Measures (2010)

Hacksaw Ridge (2016)

Side Effects (2013)


Avand in vedere ca v-am lasat si link-uri catre trailere, nu a avut rost sa va mai detaliez fiecare film. Voua ce alte filme cu doctori si subiecte medicale v-au placut? Sunt sigura ca mai sunt filme de acest gen pe care nu le-am vazut, astfel ca astept cu interes recomandarile voastre. hee hee