10 filme preferate in limba spaniola

10 filme preferate in limba spaniola

10 filme preferate in limba spaniola

Cand vine vorba de filme, sunt foarte selectiva.. mai ales cand vine vorba de filme non-americane. Ei bine, spaniolii mi-au demonstrat ca nu se pricep doar la telenovele, ci si la filme de cinema. Nu ma pot lauda ca am vazut toate capodoperele lor, insa in mare parte dintre cele pe care le-am vazut pana acum, merita un loc in lista mea cu filme preferate.

Nu sunt familiarizata cu actorii spanioli, totusi, cel putin in opinia mea presteaza un joc actoricesc mult mai real fata de majoritatea tinerilor nostri actori. Nu as fi vrut sa generalizez, insa la ce filme autiste au iesit in ultima vreme la noi, cinematografia romaneasca este de toata jena.

Chiar daca lista nu reprezinta un top, trebuie sa recunosc ca filmul El laberinto del fauno este filmul meu preferat. Daca nu sunteti fani ai filmelor in limba spaniola, uitati-va macar la acesta. M-a surprins din toate punctele de vedere.. actorii, regizarea, povestea, locatiile, machiajul si muzica. Ivana Baquero a jucat imaculat rolul Ofeliei, o fetita care iubeste cartile cu povesti.

Asa cum nici mie nu imi place sa aflu prea multe detalii despre un film la care urmeaza sa ma uit, mai bine va las sa-l descoperiti uitandu-va la el. Daca va plac filmele de fantazie, atunci sigur o sa va placa si acesta. Faceti un castron cu floricele, si haideti la film! big grin

El laberinto del fauno (2006)

Los últimos días (2013)

Tres metros sobre el cielo (2010)

Toro (2016)

[Rec] (2007)

Celda 211 (2009)

El orfanato (2007)

Maria Full of Grace (2004)

No se aceptan devoluciones (2013)

Wakolda (2013)

Lista contine filme SF, drame, romantice, fantazie, comedie.. de toate pentru toti! Nu uitati ca mi-ar placea sa aflu si ce filme in limba spaniola va plac voua? Astept cu interes recomandarile voastre, fie ele filme in limba spaniola sau in alte limbi. De asemenea, astept parerea voastra despre filmul El laberinto del fauno. Va doresc vizionare placuta! kiss