Acupunctura, alternativa tratamentului medicamentos

Dragele mele,cu siguranta stiti ce este acupunctura si probabil va infiorati doar cand va ganditi cum este aplicata aceasta metoda medicala, insa eu va recomand sa treceti peste frica de ace si sa incercati cu incredere aceasta alternativa a tratamentelor cu medicamente! Chiar daca unora le este greu sa creada, acupunctura poate vindeca sau ameliora boli si afectiuni pe care uneori nici pastilele nu le pot atinge. Acupunctura nu este folosita doar in scopuri medicale ci si pentru infrumusetare. Fie ca doamnele si domnisoarele apeleaza la acupunctura pentru a slabi sau pentru a diminua ridurile, intotdeauna aceasta are un procent mare de reusita. Mai jos puteti citi cele mai cunoscute afectiuni care pot fi tratate sau ameliorate prin sedinte de acupunctura.

. Astm bronsic
. Rinite alergice, cronice
. Hipertensiune
. Angina pectorala
. Cefalee si migrene
. Eczeme si acnee
. Constipatie
. Insomnii
. Pareze, paralizii
. Stari depresive, nevroze, atacuri de panica, depresii
. Obezitate
. Diabet zaharat
. Otite, laringite,sinuzite
. Spondiloza

Acum trei ani cand sanatatea mea se deteriorase serios si nici un medicament nu mai reusea sa ma aduca pe linia de plutire.. din contra,mai rau imi facea..acupunctura a facut minunea! Sufeream de insomnii,atacuri de panica agresive,dureri in piept,probleme grave cu respiratia si depresie. Faptul ca o mana divina m-a indreptat spre acupunctura,a fost cel mai bun lucru care mi s-a putut intampla in aceasta viata..toate problemele de sanatate enumerate mai sus,s-au ameliorat considerabil si ma bucur nespus de mult fiindca am descoperit ca se poate trai fara sau cu mai putine pastile nocive care ne fac bine pe o parte,iar pe alta rau! Din acest motiv in fiecare an continui sa fac acupunctura,ceea ce recomand tuturor celor care vor sa isi mentina sanatatea in mod natural.

null

Daca sunteti din Galati sau din imprejurimi,va recomand cu caldura cabinetul doamnei Dr. ANGHEL NICOLETA, ea este cea la care ma tratez in fiecare an si de care sunt extrem de multumita. Doamna Dr. ANGHEL NICOLETA mai are specialitate in homeopatie, ecografie generala, masaj de intretinere, masaj terapeutic,reflexoterapie si terapie ELF, iar preturile va garantez ca sunt cele mai accesibile. Va pup si pe data viitoare!kiss