Dovada ca site-ul de sondaje askGfK plateste

Mereu sunt in cautare de noi metode online de a face bani, asa se face ca am descoperit site-ul de sondaje platite askGfK. Sunt activa pe acest site de apoape un an, ignorand cele aproape sase luni cat a fost inactiv. La inceput se putea castiga bani si prin invitatii, insa au scos acest sistem la putin timp dupa ce mi-am facut eu cont. Romanii sunt foarte inventivi de fel, si probabil s-au facut multe fraude. laughing

De obicei, pentru fiecare sondaj completat pana la capat, se primeste 100 de puncte. Eu primesc pe luna, aproximativ trei invitatii la sondaje. Din pacate la majoritatea nu ma potrivesc cu profilul cautat de ei, asa ca ma aleg doar cu punctele de consolare (aproximativ 20 de puncte). De asemenea, fiecare persoana primeste invitatii la sondaje, in functie de caracteristicele sale: varsta, sex, obicei de consum, preferinte, loc de munca etc. Eu va sfatuiesc sa treceti doar date si raspunsuri reale, deoarece este foarte probabil sa va inchida contul pe motiv de prejudicii.

De curand, am reusit sa ating si eu cele 1000 de puncte. Eram foarte curioasa sa aflu daca askGfK este un site de incredere, sau daca sunt tepari (pe romaneste). Cum am procedat pentru a transforma punctele in tichete valorice? Am trimis eMail pe adresa lor de contact, am specificat ca doresc sa retrag punctele, o doamna draguta mi-a cerut adresa de livrare, iar dupa verificarea contului, mi-au fost trimise prin curier rapid (cu livrare gratuita). Mai jos am pus poze cu tichetele Edenred primite, pe care le-am folosit fara probleme cumparand de la Billa. In concluzie sunt foarte multumita de acest site cu sondaje online platite, si voi continua sa lucrez cu ei.

sondaje platite askGfK

sondaje platite askGfK

Daca aveti timp liber, rabdare, si doriti sa castigati cativa banuti, va puteti inscrie aici. Nu se castiga cine stie ce, insa fiecare banut este binevenit zic eu. Voi ce alte astfel de site-uri cu sondaje platite mai stiti? Bineinteles, site-uri care sunteti siguri ca platesc (nu tepari)! Astept cu interes intrebarile si parerile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!