Astenia de primavara si Capsulele Noni.

Odata cu venirea primaverii,in multi dintre noi se instaleaza Astenia de primavara. Cele mai frecvente simptome ale Asteniei de primavara sunt: Disconfortul fizic si psihic, oboseala, somnolenta, lipsa concentrarii, nervozitatea si anxietatea.
Eu sunt o persoana foarte afectata de venirea primaverii si in fiecare an stau la cap cu vitamine si antidepresive usoare pentru a reusi sa trec peste aceste stari.tongue
Anul acesta datorita magazinului online cu suplimente alimentare naturale Vitamix.ro, am avut ocazia sa descopar Capsulele Noni. Nu are rost sa va reamintesc cat de benefice spun specialistii ca sunt fructele Noni pentru corpul si frumusetea noastra, insa doresc va spun experienta mea cu aceste capsule care au la baza fructul Noni.

Impreuna cu mama mea am inceput sa consumam Capsule Noni de aproximativ o luna cate doua capsule pe zi.
In ciuda nerabdarii mele de a le incerca, sincera sa fiu imi propusesem sa nu am prea multe asteptari de la acestea.
Dupa doar o saptamana de la inceperea tratamentului, am avut marea surpriza sa realizez ca anxietatea mea a disparut in proportie de 60%.
In a doua saptamana am inceput sa capat o stare fizica si psihica mult mai buna..imi revenise pofta de viata.
Acum aproape de terminarea flaconului, imi vine sa tip de bucurie pentru ca am descoperit aceste suplimente naturale.
Intentia mea este sa continui acest tratament inca doua luni deoarece am observat o mare ameliorare si in atacurile mele de panica.
Si mama mea a sesizat o ameliorare in starea ei psihica..mi-a confirmat ca doarme mai linistita si starea de iritabilitate a disparut.

Daca sunteti interesati de aceste Capsule Noni, le puteti gasi pe Vitamix.ro la pretul de 18.53 RON. Flaconul contine 90 de Capsule.

descriere poza

ATENTIE!! Acest articol este scris ca urmare a experientelor mele.
Daca va stiti cu alergii sau alte afectiuni,va recomand consultul specialistului si nu incercati sa va tratati acasa.