August Rush, un film de suflet

Mult timp am evitat acest film, cu toate ca il am pe laptop de aproape un an (nu stiu cum se face ca doar ce este bun ocolesc). Trecusem o data prin el, si mi s-a parut putin cam plictisitor, asa ca l-am tot amanat pana acum cateva zile cand mi s-a poftit de o drama.
August Rush este un film de suflet, un film emotionant, o poveste magica, are toate elementele care sa te tina in suspans pana in ultima secunda. Coloana sonora este pur si simplu fabuloasa, iar actorii din rolul principal, nu lasa loc de critici negative (vorbim despre Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers, Terrence Howard, si Robin Williams).
Este o poveste bazata pe regasire, dragostea adevarata, vointa, atractia de muzica, puterea de a spune NU imposibilului, si este o adevarata lectie de viata pentru cei care se simt pierduti. Nu doresc sa va dezvalui prea multe din acest film, deoarece mi se pare esential sa nu stiti anticipat povestea (astfel o sa va acapareze mai profund), insa va garantez ca nu veti regreta daca alegeti sa-l urmariti.
Este imposibil sa nu fure o lacrima din ochii celor care il privesc! August Rush este acel film, pe care poti sa-l revezi la nesfarsit fara sa te plictisesti (acum na, fiecare cu preferintele sale).
Sunt de parere ca scenaristii au scris povestea lui August Rush, 100% cu sufletul (nu cu mintea) ..doar asa imi pot explica valul de emotii care m-a cuprins timp de doua ore.
Nu cred ca mai este nevoie sa spun (si totusi spun), ca August Rush a castigat cateva premii importante (primeste nota 10 si din partea mea), asta este inca o dovada ca este un film respectat si ca merita vazut. Sper ca v-am convins (ar fi pacat sa nu), va doresc vizionare placuta si astept sa reveniti cu parerile voastre. Imbratisari calde!

August Rush