Prin lume cu Backpack Your Life – Vlogger de calatorii

Prin lume cu Backpack Your Life - Vlogger de calatorii

Prin lume cu Backpack Your Life – Vlogger de calatorii

De cand ma stiu m-a fascinat ideea de a calatori prin lume, insa pana acum am reusit sa vizitez doar Germania si Turcia. Cand au inceput sa apara vloggerii de calatorii, am fost foarte bucuroasa deoarece astfel aveam ocazia sa vad lumea prin intermediul lor. Stiu, nu este acelasi lucru ca si cum as trai pe pielea mea acele experiente, insa tot mi se pare o alternativa foarte buna.

Prin 2007, doar vloggerii din afara postau continut video din calatoriile lor, insa fiind vorba de limba engleza, mi-am dat seama ca nu-mi face placere sa ii urmaresc pe termen lung. Nu ca engleza mi-ar fi fost straina, dar parca mi-as fi dorit ca locurile fantastice pe care le vedeam, sa imi fie prezentate in limba natala. Am cautat YouTuberi romani dornici de calatorii, insa mult timp, din pacate pe la noi nu a fost interes pe aceasta nisa.

Usor, usor, au inceput sa apara si vloggeri romani care posteaza clipuri de acest gen, dar pana la sfarsitul lui 2016 cand l-am descoperit pe Backpack Your Life, pot spune ca nu am gasit niciun canal romanesc de YouTube care sa se axeze doar pe nisa de calatorii. Backpack Your Life este de fapt Catalin, un tip careia ii place sa calatoreasca, si care este dornic sa isi impartaseasca aventurile.

De ce imi place Backpack Your Life si de ce sper sa ajunga cat mai sus?! Pe langa faptul ca este unic in Romania si are continut de calitate, Catalin este foarte transparent in ceea ce face. Ofera informatii de o mare importanta si relevanta, vorbeste deschis cu abonatii sai, este foarte haios si carismatic, stie sa atraga publicul, si posteaza constant.. ma rog, nu chiar atat de constant pe cat mi-as dori eu. Daca ar fi dupa mine, ar trebui sa posteze zilnic, iar clipurile sa tina macar o ora. big grin

Recomand acest canal de YouTube persoanelor ca mine, care viseaza sa viziteze diferite colturi ale lumii, dar care din diferite motive nu au posibilitatea. De asemenea, il recomand si celor care au in plan sa porneasca intr-o astfel de calatorie, insa carora le lipseste motivatia, sau cauta indrumare si sfaturi pentru o drumetie cat mai lina.

Pe Catalin il mai puteti urmari si pe pagina lui de facebook BackPackYourLife, acolo unde posteaza poze superbe din aventurile sale. Asadar, daca sunteti pasionati de calatorii, nu ezitati sa va abonati la canalul de YouTube BackPackYourLife si va asigur ca veti avea parte de continut bun. Daca mai stiti si alti astfel de YouTube-uri, astept recomandarile voastre.