Ce melodii ascult de Craciun

null
Da, eu sunt una dintre acele persoane care incepe sa asculte Colinde si melodii specifice sarbatorilor de iarna, cu peste doua luni inainte de Craciun. Ei si ce daca oamenii vorbesc (vorba regretatei Madalina Manole)? Eu iubesc aceasta sarbatoare si fiindca imi doresc sa tina cat mai mult timp, ma pregatesc sufleteste cu doua luni in avans!
Revenind la oitele noastre! Cand eram un mic pitic nu prea imi placea sa cant colinde, fiindca eram super rusinoasa..insa pentru a mai face si eu cate-o para, singurul colind care ii mormaiam, era Domn Domn Sa-naltam, usor si practic!big grin Sincera sa fiu, acum imi place sa fredonez colinde si melodii de Craciun chiar si cand mananc (mai mult cele de pe alte meleaguri). Ce sa fac, fiecare cu moftul sau, nu?!
Cum una dintre cititoare a dorit sa fac o lista cu melodiile si colindele mele preferate de Craciun, m-am si pus pe treaba! Mai jos puteti gasi toate melodiile pe care in fiecare an le ascult cu mare drag, sper sa va placa si voua.
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa mi le adresati in sectiunea de comentarii. Daca vi s-a parut util acest articol, nu uitati sa dati un like si un share. Va pup si va doresc Craciun Fericit dragii mei!