Cinematografia romaneasca isi da ultima suflare

Cinematografia romaneasca

Cinematografia romaneasca isi da ultima suflare

Aceste randuri nu sunt o recenzie pentru ceea ce se vrea a fi un film si cu siguranta nu doresc sa il promovez, de aceea voi fi foarte scurta si la obiect in legatura cu parerea mea despre penibilitatea aceasta. Daca nu aveti ceva mai bun de facut cu timpul vostru si doriti sa vedeti filmul, va sfatuiesc sa va opriti din citit deoarece ar putea contine si text ce divulga din poveste.

Chiar daca mi-am propus sa nu arunc nici macar un ochi peste filmul Ilegitim, pana la urma o curiozitate idioata a pus stapanire pe mine si am cedat. Ce parere mi-a lasat?! M-a facut sa-mi dau seama ca cinematografia romaneasca isi cam da duhul! Din pacate, aceasta nu este singura veste proasta. Din pacate, multi copii/tineri instabili emotional mai mult sau mai putin, in urma vizionarii acestui film vor trage niste concluzii bolnave.

Dupa o ora si jumatate in care am vizionat acest microb ordinar de film, scriitorii Alina Grigore si Adrian Sitaru incearca sa ne comunice ca este in regula ,, sa te iubesti ” cu fratele tau, dar si ca este in regula sa ii faci un copil! Ne mai comunica ca este ceva normal sa injuri ca la usa cortului, ca este normal sa iti injuri tatal si tatal pe tine, ca este normal sa iti lovesti tatal, sa iti fortezi sora sa faca sex cu tine, si ca la urma urmelor familia va trai totusi fericita pana la adanci batraneti!

Nu prea folosesc eu englezisme, insa WTF?! Serios?! De astfel de sugestii au nevoie copiii in aceste vremuri?! Daca la vederea filmului majoritatea adultilor isi vor da seama ca este vorba doar despre rodul unei minti bolnave, adolescentilor in devenire cu siguranta li se va parea un subiect ce le va da de gandit. Poate veti spune ca un prepubertar nu are ce cauta in fata unei astfel de porcarii, insa la cat de libertini sunt in ziua de azi, suntem naivi sa credem ca le mai putem ascunde ceva.

Ce aspecte nu mi-au mai placut la acest film? Scenariul, locatiile, calitatea video, sunetul si prestatia actorilor. Din punctul meu de vedere, este un film slab la toate capitolele. Nu stiu, poate am ramas eu cu o gandire comunista, insa imi sustin parerea si nu cred ca astfel de “capodopere” ar trebui sa existe. Voi ati vazut Ilegitim? Ce parere v-a lasat?