Tutorial: Cum sa faci bani cu un site de Advertoriale

De ce sa nu recunosc ca sunt intr-o continua cautare de metode, pentru a-mi putea monetiza acest blog. Un blog inseamna si multe cheltuieli financiare, iar cum eu nu duc o viata luxoasa, monetizarea este cea mai buna solutie pentru a putea mentine acest blog pe picioare.
Pentru persoanele care gandesc la fel ca mine, astazi doresc sa va prezint un alt fel de a face cativa banuti online. Nu vad ce crima ar fi, daca imbinam utilul cu placutul din cand in cand.big grin
Daca acum ceva timp va explicam cum puteti face bani prin sistemul de afiliere, astazi doresc sa va explic ce sunt si cum puteti castiga bani cu ajutorul unui blog/site si un site de Advertoriale. Sper sa va fie de folos acest articol.

● In primul rand doresc sa va explic in mare ce inseamna un Advertorial.
Sa presupunem ca o firma de cosmetice a lansat de curand un produs nou, despre care consumatorii inca nu prea au cunostinta de cauza. In acest caz firma X va incerca sa faca produsul cunoscut prin publicitate. Sunt multe metode de publicitate, insa deoarece bloggosfera a devenit virala, Firma X va alege in acest caz sa faca promovarea prin intermediul unui blog/site ce tine de domeniul acestuia.

● Urmatorul pas pe care firma X il va face, este sa caute un blog/site care este dispus sa scrie un articol pentru firma X in schimbul unei sume de bani. Pretul unui astfel de articol variaza in functie de 3 factori: numarul de cuvinte cheie inserate in articol, page rank-ul blogului respectiv, si de cate cuvinte trebuie sa contina articolul (aceste detalii se stabilesc inainte de a bate palma cu firma X).

● Ceea ce este in avantajul blogarului, este faptul ca nu este obligat sa scrie un review despre produsul X, decat daca a folosit produsul respectiv, si doreste in mod cert sa-si exprime parerea (totusi daca nu va incantat acest produs, va recomand sa renuntati la aceasta idee).
Advertorialele sunt diferite de acele articole pe care le scriem cand primim un produs spre testare, ca mai apoi sa scriem parerea noastra despre acesta.

● Daca spre exemplu firma X a solicitat un articol care sa aiba 250 de cuvinte si cuvantul cheie sa fie “Rimel rezistent la apa”, blogarul poate sa scrie spre exemplu un articol despre “Cat de greu a gasit un Rimel rezistent la apa”. Link-ul primit de la firma X, va fi implementat doar pe cuvintele “Rimel rezistent la apa”.
Nu denumiti intr-un Advertorial alte firme, brand-uri, site-uri, magazine, etc.. acest lucru nu da bine pentru firma X care plateste blogarii.

● Acum ca am explicat cam ce inseamna un Advertorial, o sa va prezint si site-ul care il folosesc eu. Articole-Sponsorizate.ro este un site care face cam toata treaba unei firme X ce este in cautare de blogari. Articole-Sponsorizate.ro aduna intr-un singur loc sute de firme si sute de blogari pentru a bate palma intre ei.
Va garantez ca este o echipa serioasa, ofera suport si platesc la timp. Deja am tras o plata in contul meu bancar, mai jos puteti vedea si dovada.

● Plata se face la minim 50 lei adunati si doar la cerere. Metodele de plata sunt PayPal si Cont Bancar. Pentru a putea primi banii, este necesar sa semnati un contract (aceasta procedura o faceti doar o data). Contractul se trimite foarte usor online.
Daca vi se pare interesant acest site, va invit sa dati click pe banner-ul de mai sus pentru a va inregistra si a incepe sa faceti bani. Oricand aveti nevoie de ajutor, sau daca aveti nelamuriri, puteti lasa un comentariu la acest articol. Spor la facut bani!

null