Cum sa instalati emotii de Craciun pe Yahoo Messenger

Daca si voua va place sa impodobiti monitorul la calculator cu fel si fel de chestii pentru Craciun, am facut pentru voi un tutorial video despre cum sa instalati emotii de Craciun pe Yahoo Messenger. Eu fac acest lucru in fiecare an, de 5 ani incoace. Sunt foarte amuzante si imi place sa ma emotionez cu ele pe parcursul sarbatorilor de iarna!day dreaming Mai jos aveti un link pentru a descarca emotii de Craciun pentru Yahoo Messenger (gratis si fara virusi), dar si tutorialul video despre cum se instaleaza acestea. Am incercat sa fac tutorialul video cat mai explicativ, ca sa reusiti operatiunea din prima incercare. Daca clipul ruleaza prea repede si nu reusiti sa retineti pasii care trebuie parcursi, puneti pe pauza la fiecare text nou. Mult succes!

DESCARCA EMOTII DE CRACIUN PENTRU YAHOO MESSENGER!

Yahoo Messenger Christmas emoticons

ATENTIE!!

Versiunea de emotii care se gaseste la mine pe blog, nu inlocuieste toate emotiile originale. O data sters dosarul original si inlocuit cu cel descarcat de pe blog, veti avea doar emotiile din imaginea de mai sus. De asemenea, pentru ca partenerii de conversatie sa vada emotiile de Craciun, trebuie sa le aiba si acestia instalate. ATENTIE!! Pentru ca totul sa mearga fara probleme, este necesar sa va delogati si sa inchdeti programul Yahoo messenger. In caz contrar vor exista erori, si nu cred ca va doriti sa reinstalati programul.

La un anumit moment in video, am specificat ca trebuie sa accesati dosarul “Program Files”, insa eu accesez dosarul “Program Files (x86)”. De ce? Din cauza ca eu am un Windows ce ruleaza pe 64-bit. Asadar, toti cei care au un Windows ce ruleaza pe 64-bit, trebuie sa acceseze dosarul “Program Files (x86)” chiar daca au si dosarul “Program Files”. Cei care au un Windows ce ruleaza pe 32-bit, vor intra in dosarul “Program Files” pentru ca este singurul pe care il vor avea.

TUTORIAL VIDEO – Cum sa instalezi emotii de Craciun, pe Yahoo Messenger!

Sper sa va fie de folos acest tutorial despre cum sa pui emotii de Craciun pe Yahoo Messenger! Nu uitati sa imi spuneti daca ati folosit aceste sfaturi si daca totul a iesit bine. In caz de intampinati probleme sau aveti intrebari, astept mesajele voastre. Daca v-a placut acest articol, dati de veste pe facebook, twitter, google+, si unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!