Cum se poate adauga unei Teme WordPress, optiunea de Read More la articole

null

Cum se poate adauga unei Teme WordPress, optiunea de Read More la articole?! Simplu si fara prea mare bataie de cap!
De fiecare data cand dorim sa facem o schimbare de imagine pe site/blog, vom cauta cea mai gratis solutie existenta. Din pacate solutia gratis, nu ne multumeste intotdeauna pe deplin, lasand loc si de mai bine.
Din fericire, exista o portita de scapare si pentru cei care nu au (deloc) mari cunostinte in limbaj Html, Css, sau Php. Aceasta portita se numeste “Pluginuri”! Un Plugin este folosit pentru a inlocui in cea mai mare parte, interventia unui profesionist.

Platforma WordPress vine cu o setare, care permite utilizatorului sa aleaga daca doreste sa afiseze articolul pe prima pagina integral, sau partial (adica daca articolul sa aiba sau nu optiunea de Read More). Findca mai toti specialistii recomanda sa folosim Read More la fiecare postare, cei mai multi dintre utilizatori nu concep sa nu aiba aceasta optiune activata.
Din pacate unele teme nu ofera Read More, chiar daca din WordPress este setat acest lucru. Sa presupunem totusi ca ati gasit o tema care vi se pare perfecta pentru blogul vostru, insa singurul ei defect este ca nu are optiunea de Read More. Ce facem in aceasta situatie? Apelam la un Plugin! Mai exact Pluginul Evermore.

Evermore este un Plugin WordPress foarte usor de instalat si de folosit. Mai jos puteti urmari un scurt tutorial video, care sa va ajute sa il configurati.
Am testat multe astfel de pluginuri, insa Evermore mi s-a parut cea mai buna solutie. Daca totusi acesta nu va multumeste, puteti apela oricand la o solutie cu plata (un programator/web designer), insa din propria mea experienta va spun ca aceste servicii costa destul de mult.big grin
Daca va placut acest articol, nu uitati sa lasati un comentariu si sa dati un share pentru a ajuta si alte persoane. Va imbratisez cu drag.