Cumparaturi de pe Vegis (5)

Cumparaturi de pe Vegis

Acestea sunt cumparaturi de pe Vegis facute prin luna Mai, insa nu am apucat sa le postez la timp pe blog. M-am gandit totusi ca v-ar putea fi de ajutor si sa nu sar peste articol. Am observat ca intre timp au scazut si preturile. Ca de obicei, comanda Vegis a ajuns la mine a doua zi, iar produsele au fost in termen de valabilitate si asigurate foarte bine. Din prezentarea detaliata lipseste o punga cu soia boabe nemodificata genetic Solaris (6.70 lei), o punga cu fructe crude caju Solaris (24.28 lei), si 6 pungi cu orez natur expandat (3,19 lei o punga).

Primele doua le-am desfacut pana sa le mai fac poze individual. Ce sa fac daca foamea este mare?! laughing Despre orezul expandat v-am tot vorbit in celelalte cumparaturi de pe Vegis, asa ca nu am vrut sa va tot zapacesc in fiecare articol. Asadar, va prezint mai jos ce alte alimente sanatoase am mai cumparat.

● De la Solaris am luat 3 sticle cu otet de mere (4,9 lei). Dupa cum am mai scris pe blog, folosesc otet de mere foarte des. Nu il consum, ci il folosesc in prepararea diverselor remedii naturiste. Chiar daca mirosul de otet este putin mai deranjant, face un par foarte frumos si stralucitor. De asemenea, ajuta mult si in cazul micozelor de la picioare si a unghiilor ingrosate. Bineinteles, rezultate se vad dupa minim trei, patru luni de tratament.

Otet de mere Solaris

● Tot de la Solaris am luat o punga cu oregano (2.74 lei), o punga cu cardamon verde (8.47 lei), si doua pungi cu cacao (5.1 lei punga). Condimentele Solaris sunt preferatele mele, deoarece au cea mai variata gama si produse de foarte buna calitate. Oregano folosesc la asezonarea carnii, a cartofilor, la prepararea sosului de rosii, sau in diverse marinate. Si de cacaoa cu 10-12% grasime sunt foarte multumita.

Oregano Solaris,Cardamon Solaris,Cacao Solaris

● De la Herbal Sana am luat o punga de turmeric (3.84 lei) si o punga de quinoa (16.49 lei). Pe langa intrebuintarea in bucatarie a turmericului, mama isi prepara din acesta un remediu pentru scaderea colesterolului. Sa vedem la urmatoarele analize daca da rezultate. Quinoa a devenit un alimement de baza la noi in casa. Este foarte nutritiva, contine multe proteine, vitamine si minerale. Cel mai important, este faptul ca nu contine gluten.

Turmeric Herbal Sana,Quinoa Herbal Sana

● Sare roz de Himalaya fina Pirifan 7.01 lei. Pana sa incerc aceasta sare, as fi spus ca toate sortimentele de sare sunt la fel. Nu am idee daca este vorba de un efect Placebo, insa mie mi se pare ca mancarea este mult mai gustoasa folosind in ea sare de Himalaya neiodata. As spune ca este mai putin sarata spre deosebire de cea clasica, insa eu oricum m-am obisnuit sa nu mai mananc obsesiv de sarat.

Sare de Himalaya Pirifan

● Si ultimele doua produse, sunt doua deodorante piatra de Alaun TrioVerde (13.43 lei bucata). Acestea le-am luat pentru a le oferi cadou matusii si cumnatei mele, insa mi-am luat si eu cu o alta ocazie. Nu doresc sa va spun prea multe despre acest tip de deodorant, deoarece ii voi face curand un articol dedicat.

Piatra de Alaun TrioVerde

Voi ce produse de pe Vegis v-ati mai cumparat, sau v-ar tenta? Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

Cumparaturi de pe Vegis (4)

Cumparaturi de pe Vegis (3)

Cumparaturi de pe Vegis (2)

Cumparaturi de pe Vegis (1)