Cumparaturi din Carrefour (1)

Cumparaturi din Carrefour

Este prima data cand fac cumparaturi din Carrefour si ca o prima experienta pot spune ca ma declar multumita. Ajunsa cu niste treburi prin apropiere, am decis ca in sfarsit sa dau si eu o fuga pe la acest hipermarket. Este foarte departe de mine si din acest motiv am tot amanat vizita, cu toate ca ochisem cateva produse interesante pe site-ul lor online.

Deoarece am intrat in magazin mai mult cu ideea de a inspecta si mai putin cu ideea de a cheltui banii, nu am cumparat foarte multe chestii. Mi-a amintit mama ca s-a terminat bulionul pe care il facuse draga de ea, astfel ca m-am aruncat la o sticla cu pasta de tomate bio Il Nutrimento care a costat in jur de 12 lei. Este un produs care nu contine decat rosii pasate.

Pasta de tomate Il Nutrimento

La raionul cu produse bio mi-a sarit in ochi gama de produse Carrefour Bio si pana la urma am pus in cos o ciocolata Carrefour Bio cu 74% cacao care a costat 5.70 lei. Este foarte curata la ingrediente, insa este bine de stiut ca este fabricata intr-o unitate unde sunt procesate produse din lapte, oua, soia, arahide si poate contine gluten. Eu nu am o problema in acest sens, asa ca am vrut sa o incerc.. mai ales ca are un pret foarte bun.

Ciocolata Carrefour

Am aflat de la Aliela ca se gasesc in Carrefour, astfel ca am cumparat si 3 rezerve Aquaphor pentru cana filtranta, care au costat in jur de 22 lei fiecare. Daca inca nu stiti, folosesc cana filtranta din 2014, iar filtrele mele preferate sunt cele de la Aquaphor. Nu as renunta niciodata la ele. Sunt accesibile si ofera o apa de calitate.. din punctul meu de vedere, bineinteles.

Rezerva Aquaphor

Cu siguranta voi mai face cumparaturi din Carrefour. Ma atrag in special produsele bio si rezervele Aquaphor, caci in rest pot gasi si pe alte meleaguri. Voi va faceti des cumparaturile in acest magazin? Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!