Desene animate din copilarie

Desene animate din copilarie

Va mai aduceti aminte de acele desene animate din copilarie?! De Sandy Bell, Sailor Moon, sau Captain Plane?! Animatii care ne-au tinut nemiscati in fata televizoarelor, fara sa clintim macar o geana? Ce vremuri frumoase.. ce pacat ca acum nu mai sunt difuzate, ce pacat ca nu mai sunt apreciate de copiii zilelor noastre.

Cartoon Network, Canale 5 si Rai 1, au fost pragramele mele preferate. Sa fiu sincera, datorita acestora am invatat limba engleza si limba italiana. big grin Ma uitam cu disperare la Sailor Moon, era preferatul meu. Am creat mai jos o lista video pe YouTube, cu unele dintre desenele animate pe care am reusit sa mi le amintesc.

Cu siguranta lista ar trebui sa fie mult mai lunga, asa ca va invit sa completati cu alte desene care nu se afla in lista mea, si le voi adauga cat pot de repede. Va doresc reamintire placuta si astept sa-mi spuneti care au fost preferatele voastre! big grin Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

Amintiri din copilarie (1)

Amintiri din copilarie (2)

Leapsa: Cand eram mica