Despre copilarie, adolescenta, si generatia cu cheia la gat

despre copilarie

Va multumesc foarte mult pentru parerile voastre pozitive, primite la articolul in care va spuneam cate ceva despre copilarie. Cred ca a fost cel mai comentat articol scris de mine vreodata.. ceea ce mi-a dat impresia ca va place foarte mult sa va regasiti in aceste povesti, si sa va amintiti de acele zile minunate. Din acest motiv, am decis sa incep o serie de articole in care sa ne amintim de generatia cu cheia la gat. Nu stiu in ce zi si la ce ora voi posta aceste articole, insa voi continua sa le scriu pana nu voi mai avea ce povesti.

Cu bune si cu rele, dupa parerea mea nu cred ca va mai exista in anii ce vor veni, o copilarie atat de perfecta. De aceea consider ca ar trebui sa ne amintim si sa vorbim mai des despre ea (stim doar ca amintirile frumoase, sunt hrana pentru suflet). Despre copilarie si adolescenta, eu as putea sa scriu o carte infinita. Am 1001 de amintiri frumoase intiparite bine in memorie, si cred ca nici sa vreau nu le-as putea uita vreodata.

Daca tot va mai intrebati cine este mofturiciul din poza de mai sus, va spun ca eram chiar eu. big grin Voi incerca ca la fiecare articol din categoria generatia cu cheia la gat, sa folosesc poze reale din copilarie. Aceasta poza este facuta la taierea din mot (sunt sigura ca si unii dintre voi aveti poze de la acest eveniment atat de haios). Daca sunteti curioase sa aflati ce am ales de pe tava, va spun imediat. Cartea.. chiar mi-a placut si imi place sa invat mereu ceva nou. Banii.. nici nu imi imaginez de ce i-am ales! big grin Oglinda.. oglinda pentru mine este un fel de obsesie. Sincer va spun, ca cele trei obiecte mentionate mai sus chiar ma reprezinta!

Voi ce ati ales la taierea din mot? Va reprezinta obiectele alese? Astept sa imi spuneti daca va incanta idea mea, de a scrie articole despre copilaria anilor trecuti. Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

Nici o zi din copilarie, fara un semn de buna purtare

Jocuri si jucarii din copilarie, ce nu vor fi nicicand uitate