Dupa 1 an de blogging

null

Pe 18 Decembrie, micul meu blog a implinit un anisor de cand exista. Am vrut sa scriu cateva ganduri despre ce a insemnat pentru mine acest an, insa din pacate sanatatea nu mi-a permis. Zilele acestea se pare ca ma simt ceva mai bine, asa ca doresc sa impartasesc cu voi experientele pe care le-am trait in anul ce aproape s-a terminat.
Am decis sa infiintez acest blog, din doua motive! Primul este ca doream sa demonstrez ca pot face si eu ceva maret in viata, iar al doilea este ca treceam printr-o perioada psihica mai proasta si aveam nevoie de ceva care sa ma tina ocupata (a fost ce-a mai buna decizie luata vreodata).
Am plecat la drum foarte increzatoare de ceea ce voi reusi sa fac cu acest blog, si chiar daca cei din jur au tratat ideea mea cu superficialitate, in acest moment pot spune ca le-am dovedit de ceea ce sunt in stare si ca unde este vointa mare, poti reusi sa faci orice-ti doresti (indiferent de anumite piedici).
De-a lungul anului, am avut parte de multe bucurii, insa si unele dezamagiri. Am avut multe perioade cand eram la un pas sa spun adio la tot ce inseamna blog, insa voi (fara sa stiti) m-ati ajutat sa merg mai departe si pentru acest lucru va multumesc!
Precum nici eu nu-mi imaginam pana m-am implicat in acest proiect, sunt sigura ca nici multi dintre voi nu stiti cat si ce implica sa ai un blog/site. Unele persoane cred ca un blog se tine pe picioare, batand din palme..de aceea acestia iau in ras munca de blogger si vorbesc fara sa cunoasca.
Chiar a fost un an greu pentru mine..multa munca, bani, si timp investit. Totusi nu ma plang nici cat este negru sub unghie, deoarece mi-am primit rasplata cu varf si indesat, prin fiecare apreciere venita din partea dragilor cititori.
Inca nu am ajuns o mare blogarita, insa pentru mine este arhi-suficient sa stiu ca pentru cateva persoane, sunt una dintre preferatele lor (mai mult nici nu-mi doresc momentan)!
Intre timp, mi-am facut si cateva prietene virtuale pe care le indragesc mult si le respect. Unele sunt si ele blogarite, altele nu, insa ceea ce conteaza este ca sunt oameni opusul celor invidiosi si rai.
Daca ar fi sa-mi doresc ceva de la anul 2013 (in ceea ce priveste acest blog), este putere de munca si sa-mi pastrez toti prietenii ce ma urmaresc in acest moment (doi trei prieteni in plus nu ar strica).
Sper sa ne citim si la anul pe vremea aceasta, cand voi sarbatori 2 anisori de blogging. Va ador dragii mei, si va multumesc pentru tot! Craciun Fericit!