Farmec ma iubeste de Dragobete – cu ce bucurii m-a surprins

Farmec ma iubeste de Dragobete

Farmec ma iubeste de Dragobete – cu ce bucurii m-a surprins

Recunosc, in ultimii ani nu prea mai acord o importanta asa mare zilelor festive traditionale. Nu stiu de ce. O fi de vina varsta, rutina, sau poate timpul prea incarcat care nu-mi mai permite sa fac chiar tot ce imi face placere. Cert este ca zilele trecute, cu o zi inainte de Dragobete, m-am trezit la usa cu un curier. Mi-a lasat un pachet foarte misterios pe care nu il asteptam.

Dupa ce am deschis coletul, am realizat ca este vorba despre un cadou primit din partea echipei Farmec, carora doresc sa le multumesc cu aceasta ocazie si sa le spun ca mi-au facut ziua mai frumoasa! Cu ce m-a surprins Farmec? Cu o minunata ie, o scrisoare foarte draguta, si 3 produse din gama Gerovital Happiness cu extract de caise.

Ia este de foarte buna calitate avand in vedere ca modelele de pe ea sunt cusute, si nu pictate asa cum se intampla in cazul iilor pe care le zaresc la fiecare colt de strada. Am spalat-o manual si nu a intrat la apa, iar culorile nu au iesit. Din pacate este prea mare pentru mine, insa mama a fost foarte incantata ca i s-a potrivit ca o manusa. big grin

Ie Farmec

Plic Farmec

Scrisoare Farmec

Dupa cum spuneam, am primit 3 produse din gama Gerovital Happiness cu extract de caise, mai exact o crema CC, o masca gomaj, si o crema hidratanta hranitoare. Crema CC poate fi folosita de catre persoanele cu varste cuprinse intre 16 si 45 de ani, pe cand masca gomaj si crema hidratanta sunt indicate persoanelor cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani.

Avand un ten palid, crema CC are o culoare prea inchisa pentru mine, insa ramane sa testez celelalte doua produse, dupa care o sa revin cu recenzii pe viitor.

Gama de produse Gerovital Happiness cu extract de caise

Crema CC cu extract de caise Gerovital Happiness

Masca gomaj cu extract de caise Gerovital Happiness

Crema hidratanta hranitoare cu extract de caise Gerovital Happiness

Ceea ce am omis sa specific despre aceste produse, este faptul ca nu contin parabeni si au parfum hipoalergenic. Nu am luat inca la puricat lista de ingrediente, insa au doua bile albe din partea mea. Daca doriti sa aflati preturile si alte detalii despre gama Gerovital Happiness cu extract de caise, accesati Farmec.ro thumbs up Voua ce produse Farmec va plac? Ati incercat ceva din aceasta gama?