Goodies Oriflame, ZorileStore, Tara Minunilor.ro & ON LiNE – produse de ingrijire zilnica.

Pot spune ca norocul nu m-a ocolit chiar daca am fost plecata din tara 3 luni..am castigat chiar inainte sa plec la un giveaway organizat de catre Tara Minunilor.ro, mi-am primit intr-un final si papuceii de la ZorileStore pe care chiar in acest moment mami a mea ii testeaza de zor, si am fost aleasa pentru doua campanii de testare a noilor produse la Oriflame si ON LiNE – produse de ingrijire zilnica! Eram foarte nerabdatoare sa ajung acasa si sa pun gherutele pe ele..eh, asa suntem noi fetele, chiar daca avem o tona de cosmetice, tot parca nu avem destule! Chiar mi-am luat o “urechiala” de la iubit pe aceasta tema, dar na, ce sa fac, nu ma pot abtine! Acum sa va prezint ce si cum am primit!

Multumesc mult Tara Minunilor.ro (spre rusinea mea ca nu stiu cum o cheama. pentru acest set superb de bijuterii facute de ea! Se vede ca are talent! Ii puteti vizita blogul AICI, chiar veti gasi lucruri foarte interesante pe blogul ei. PS: Face niste modele de unghii adorabile!applause

null

null

Chiar daca s-au lasat mult asteptati ca niste vedete, papucii promisi de care magazinul ZorileStore.ro in cadrul unei campanii de testare pentru blogari, au ajuns si ei in sfarsit in posesia mea..mai bine spus in posesia mamei, pentru ca ei i s-au potrivit ca o manusa! In curand voi reveni pe blog cu impresiile mamei despre acesti papucei. Multumesc ZorileStore.ro!

null

Multumesc Oriflame Romania pentru ocazia oferita de a incerca cele 3 produse inovatoare lansate de curand: Crema de noapte cu efect intens de lifting si reparare Bioclinic, Rimel Hyper Stretch si Crema antirid de noapte Ecollagen [3D+]. In curand vor urma si review-uri, doarece eu deja testez rimelul Hyper Stretch si mama crema Bioclinic! Fiti cu ochii pe blog!

null

Multumesc firmei ON LiNE – produse de ingrijire zilnica care si aceasta mi-a oferit sansa de a testa gelurile intime On Line..si anume cel de Musetel si cel de Galbenele, impreuna cu un burete de baie. Cat de curand vor urma review-uri si la aceste produse, asa ca stati aproape dragele mele daca sunteti interesate sa aflati mai multe detalii.

null

Va pupacesc fetele mele dragi si va doresc o seara racoroasa! kiss kiss kiss