Adio 2013, bine te-am gasit 2014

La multi ani 2014

Mai sunt doar cateva ore pana ce vom pasi spre un nou an, iar pe mine m-a apucat sa-mi astern gandurile pe blog. Am simtit ca nu pot sa-mi inchei socoteala cu vechiul 2013, fara sa fac un mic rezumat al acestui an. Nu am castigat la Loto, nu mi-am cumparat cine stie ce vila sau masina, nu mi s-a intamplat nimic extraordinar, insa as fi foarte nerecunoscatoare daca mi-as dori mai multe decat am primit in acest an. Totul mi-a mers ca pe roate.. am calatorit, am scapat de multe probleme, atat eu, cat si familia mea am fost mai sanatosi, iar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste toate incercarile mai dificile. Trebuie sa spun ca gandirea pozitiva a fost cea care a facut diferenta, asa ca dragii mei.. va invit sa incepeti si voi alaturi de mine, noul an gandind pozitiv!

Ca sa-mi pastrez traditia Rezolutiilor, si in acest sfasit de an mi-am propus cateva teluri pentru anul care se apropie rapid. Uitandu-ma peste rezolutiile de anul trecut, am constatat ca am respectat doar 6 dintre ele. Binisor, insa sper ca in 2014 sa fiu mai harnicuta si sa le respect pe toate!big grin

1) Sa zambesc si sa ma bucur mai mult de viata.
2) Sa fiu mai optimista, chiar si cand paharul mai are doar un strop de apa.
3) Sa devin 100% ovo-lacto-vegetariana (deja lucrez la asta)
4) Sa-mi cumpar camera foto profesionala mult dorita.
5) Sa ajung la 3 ani de blogging.
6) Sa gandesc de doua ori inainte sa vorbesc (asa ar trebui sa facem toti).
7) Sa dau o fuga pe la dentistul pe care il ocolesc demult.
8) Sa fiu mai buna, mai intelegatoare, si mai darnica cu aproapele meu.
9) Sa nu ma mai enervez asa repede, deoarece pot rani pe cineva fara sa doresc.
10) Sa am multe proiecte reusite pe blog si pe pagina de facebook.

Cu bune si cu rele, 2013 a fost unul dintre cei mai buni ani din viata mea. Sper ca si 2014 sa fie la fel, atat pentru mine, cat si pentru toti pamantenii. Voi cum ati descrie anul 2013, si ce Rezolutii pentru 2014 aveti? Astept cu interes comentariile voastre. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

LA MULTi ANi!!!