6 motive pentru care ador lumanarile ecologice Oti

Lumanarile ecologice Oti

6 motive pentru care ador lumanarile ecologice Oti

Ei, poate vi se pare ceva straniu sa fac o recenzie pentru niste simple lumanari, insa am tinut atat de mult sa va vorbesc despre ele, deoarece sunt cele mai bune la pretul pe care il au. De teama ca vor disparea de pe piata (asa cum se intampla de obicei cu tot ce este bun), imi burdusesc stocul de lumanari ecologice Oti cu fiecare ocazie cand prind oferte bune.

Stiu ca exista multe alte lumanari ecologice dichisite, frumos parfumate, frumos colorate, insa, sunt foarte scumpe.. cel putin pentru bugetul meu. Din acest motiv, am considerat ca ar fi mai economic sa folosesc ca varianta non-toxica de odorizare a camerei, o lampa de aromaterapie. Problema era ca toate lumanarile pastile gasite in magazine, sunt facute din parafina, iar cum parafina este toxica pentru oameni si animale, am renuntat si la aceasta varianta.

Din pura intamplare, am descoperit intr-o zi la Kaufland lumanarile ecologice Oti. Nu imi venea sa cred cand am vazut ca 100 de bucati, costau doar 11 lei. Nu am mai stat pe ganduri si am luat doua seturi pentru a le testa. Cand m-am intors sa mai cumpar, raftul era gol si am plecat cu regret ca nu am luat mai multe seturi. Dupa un timp le-am descoperit pe eMag si m-am mai linistit. big grin

Lumanarile ecologice Oti nu sunt toxice si au un pret accesibil

● Au un pret foarte accesibil. Un set cu 100 de lumanari costa in jur de 18 lei.
● Sunt realizate 100% din ceara de palmier, ceea ce inseamna ca nu sunt toxice.
● Nu contin parfum sintetic, un alt ingredient toxic si foarte alergenic.
● Nu emana absolut deloc fum, miros, sau funingine cat timp sunt aprinse.
● Arde uniform pana la ultima picatura de ceara, si are ca timp de ardere 4 ore.
● Cand se sting nu scot mult fum si nu este inecacios ca la alte lumanari.

Acestea sunt cele 6 motive pentru care ador lumanarile ecologice Oti. Dupa parerea mea sunt cele mai bune lumanari de acest gen de pe piata, ba chiar au si cel mai accesibil pret. Din pacate se gasesc cam rar. Aceasta ar fi cam singura buba pe care le-am atribuit-o. Le-am vazut doar pe eMag si in Kaufland (o singura data), dar am inteles ca se gasesc si in Cora. Voi ce lumanari folositi?