Lupul isi schimba parul, iar cateodata si naravul

null

De ce spun ca lupul isi schimba parul, iar cateodata si naravul?! Deoarece cand eram mai tinerica, nici nu se punea problema sa dau bani pe lenjerii de pat, covoare, perdele si alte nebunii.
Insa o data cu trecerea timpului, am inceput sa fiu din ce in ce mai interesata de articole pentru casa. De fiecare data cand dau peste un magazin cu oferte lenjerii pat pentru 2013, nu ma las pana nu-l rasfoiesc de la A la Z (mai ales acum ca este perioada reducerilor).big grin
Mai nou am facut o mica obsesie pentru acele paturi fleece, sunt absolut superbe.. pufoase, calduroase, practice pentru orice ocazie, si chiar foarte accesibile la pret. Nu mi-am putut tine cardul prea mult in portofel, asa ca de Craciun, mama care a fost cuminte tot anul, a primit o astfel de paturica. Nu mai are rost sa va spun ca toata ziua sta cu ea in brate.
Am de gand sa-mi cumpar si eu vreo doua paturici (imi vor prinde bine in drum spre Germania), insa si cateva seturi de lenjerii pentru pat. Chiar daca este greu de crezut, am primit din Germania cateva comenzi de lenjerii pentru pat aduse din Romania (cica ar fi mai bune ale noastre).
Voua va place sa faceti cumparaturi pentru casa? Sunteti genul de persoane (ca mine) care strang zestre chiar daca au sifonerul arhiplin?laughing Va pupacesc dragilor!