Aventuri si peripetii cu Orange Romania

Orange Romania

Nu este prima data cand Orange Romania ma calca pe nervi, insa acum chiar m-au facut sa renunt definitiv la serviciile lor de doi bani! Si de Vodafone sunt satula pana in gat, asa ca m-am mutat pe RDS (asta pana cand mi-or da si acestia cu parul in cap). Daca va intrebati ce mi-au facut cei de la Orange, incat am luat aceasta decizie radicala, o sa va povestesc in randurile de mai jos motivele pentru care “am divortat” de ei.

In cele aproape 6 luni petrecute in Germania, am uitat si eu ca tot omul sa imi incarc cartela de Orange. Aceasta greseala, a condus bineinteles la suspendarea cartelei! Nu mi-am facut griji, deoarece stiam ca fratele meu a fost in aceeasi situatie si cei de la Orange au reactivat-o fara discutii. Lunile au trecut, iar eu m-am intors acasa. M-am dus la primul sediu Orange care mi-a iesit in cale, pentru a-mi reactiva cartela. Ajunsa acolo, am fost lovita peste nas cu un raspuns negativ de mai mare frumusetea.

Nu e nimic, imi spun eu! Mi-am propus sa ma duc la cel mai mare sediu Orange din oras, unde sigur acolo ma vor rezolva. Zis si facut! La sediul bastan, imi etalez durerile, si astept cu zambetul pe buze un raspuns favorabil. “Ne pare rau, insa nu se poate decat cu un compromis”.. zice nenea de la ghiseu! Care este acel compromis, intreb eu mirata?! “Sa va facem abonament pe 3 luni, cu 45 de lei pe luna!” Ha ha ha, sa asteptati voi mult si bine pana mai imi fac eu abonament la voi!!laughing Aveam de gand sa imi cumpar o cartela noua de la ei, insa mi-am amintit ca poti comanda o cartela Orange gratuita de pe site-ul lor, asa ca nu mi-am lasat banutii in visteria lor.

Mi-am comandat cartela si am asteptat cuminte sa imi vina acasa. Intre timp s-a petrecut evenimentul Black Friday, si mi-am cumparat la reducere un Galaxy S3. Nu am stiut ca acest telefon functioneaza cu Micro Sim, asa ca m-am dus la un sediu Orange cu noua mea cartela, ca sa o schimbe sau sa o taie. Asa, si?! Nu inteleg ce are de-a face!! “Nu, nu, si iar nu”.. acestea au fost raspunsurile primite pana la final.

Plina de nervi, ma duc iar la cel mai mare sediu Orange din oras. Ajunsa acolo, ma preia un nene sictirit de viata, care ma intreaba ce doresc! Imi spun oful, si astept raspuns! Raspunsul suna cam asa.. “Noi nu taiem cartele, iar daca vrei sa ti-o schimb, trebuie sa platesti 40 de lei”. Caaat?! 40 de lei?! Da, bine.. poate in alta viata voi plati un serviciu care este gratuit. Daca nu imi faceam lectiile de acasa, sigur plateam aceasta suma exorbitanta. Insa stiam sigur ca schimbarea cartelei se face gratuit, iar taierea este maxim 10 lei. Aceste doua intamplari, m-au facut sa renunt la serviciile lor. La RDS mi s-a schimbat cartela fara discutii, si gratis!

Voi ati fost in aceasta situatie? Sau prin ce alte peripetii ati trecut cu cei de la Orange? Astept cu interes parerile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!