Magazine si servicii online cu plata prin PayPal (1)

Magazine si servicii online cu plata prin PayPal

PayPal a inceput sa fie folosit tot mai des si de catre romani, insa nu sunt inca multe magazine si furnizori de servicii online care sa ofere posibilitatea de a plati in acest mod. Cum eu sunt o mare fana PayPal, mi-ar fi placut sa existe o lista cu aceste putine magazine. Din pacate nu am gasit, astfel ca am inceput sa caut intens pe Google. Dupa multe cautari, am reusit sa alcatui o lista cu cele mai interesante site-uri.

Din lista ce urmeaza, personal am cumparat doar de pe Usbmania si de pe Silverzone. De fiecare data am fost multumita si pot spune ca ambele magazine ofera servicii de calitate. Despre celelalte magazine nu va pot garanta nimic, asa ca deschideti bine ochii ce si de unde cumparati. Cititi cu atentie termenii si conditiile magazinelor, eventualele taxe, conditiile de returnare si feedback-ul clientilor. Va doresc spor la cumparaturi! big grin

● www.usbmania.ro ● www.silverzone.ro
● www.kerigma.ro ● www.lenjerie.com
● www.bestautovest.ro ● www.rochiimireasa.eu
● www.ceasuridama.ro ● www.altshop.ro
● www.clickphone.ro ● www.mxhost.ro
● www.promoturism.ro ● www.floriinbucuresti.ro
● www.floridelux.ro ● www.kfea.ro

Nu uitati sa impartasiti cu mine si ceilalti cititori, experienta voastra in legatura cu site-urile de mai sus. Sigur ar ajuta multe persoane! De asemenea astept cu interes propunerile voastre de magazine si servicii cu plata prin PayPal. Sper sa va fie de folos aceste informatii! Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

Magazine si servicii online cu plata prin PayPal (2)