Mai plateste 2Performant comisioanele?

Mai plateste 2Performant comisioanele

Mai plateste 2Performant comisioanele?

Da, 2Performant plateste fara probleme. M-am gandit sa fac aceasta actualizare, datorita multor intrebari pe care le-am primit legate de subiect. Ultima plata retrasa, a fost de 108.69 lei suma neta, in luna Octombrie. Plata am cerut-o intr-un cont de la Banca Transilvania, iar la primire mi-au oprit comision 4.20 lei. Banii i-am retras pe data de 22 Octombrie si au ajuns chiar foarte repede, pe data de 27 Octombrie. Daca va intereseaza si aceasta parte, eu am optat pentru impozitarea de 16% pentru a nu mai avea treaba cu declaratiile de venit pe la fisc.

Plata 2Performant

Plata 2Performant

Cine a fost si ce este 2Performant

2Performant este de fapt fostul 2Parale, un site de afiliere prin care cei care detin un blog, un site, sau o retea de socializare, pot castiga ceva banuti. Din afiliere se pot castiga sume frumusele, insa doar daca aveti foarte multi vizitatori, un plan de marketing, si daca investiti timp. Daca sunteti mai la statutul de amator, ca si mine, tot veti castiga intr-un an cat sa va puteti plati facturile pe o luna.

Deoarece fiecare acorda o alta valoare banilor, nu as putea spune daca se merita sa nu osteneala, insa daca totusi doriti sa va inregistrati pe acest site de afiliere si sa va incercati norocul, va puteti inscrie dand click pe bannerul de mai jos. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre afiliere si 2Performant, pe blog puteti gasi cateva articole care sa va ajute. Chiar daca tutorialele 2Parale nu mai sunt de actualitate fiindca platforma s-a schimbat total, explicatiile sunt.

2performant.com

Ca un scurt rezumat, 2Performant plateste, si plateste intr-un timp chiar foarte scurt. Daca aveti intrebari legate de acest subiect, in limita cunoasterii mele o sa va raspund cu mare placere. Voi ce metode de facut bani pe net mai stiti? Va doresc spor la conversii! big grin