4 metode de autoaparare ieftine si foarte necesare

Metode de autoaparare ieftine si foarte necesare, despre acest subiect doresc sa va vorbesc. Din ce in ce mai des se atenteaza la siguranta noastra pe strada si chiar in propria locuinta, de aceea, cred ca este un moment bun sa investesc in autoaparare. Nu toata lumea este ninja, nu toata lumea isi permite sa faca un curs de autoaparare si nu toata lumea se simte capabila sa poarte asupra sa o arma mai periculoasa si mai greu de folosit. Cautand cele mai optime solutii pentru mine, am decis sa ma orientez catre ceva util, nepericulos, ieftin si usor de manevrat.

Metode de autoaparare

Spray paralizant:

Un spray paralizant poate fi o arma foarte folositoare atat pe strada, cat si in casa. Este intr-adevar o metoda mai agresiva de aparare, insa atunci cand va aflati intr-o situatie de risc, nimic nu este prea exagerat. Bineinteles ca nu as recomanda folosirea acestui spray la orice situatii banale, caci actiunea de autoapare nefondata ar putea ajunge in instanta. Astfel de spray-uri nu sunt scumpe deloc, in schimb va poate oferi o mare siguranta.

Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor:

Nu sunt de acord cu violenta aplicata animalelor, de aceea cred ca un astfel de dispozitiv este tot ce trebui sa avem asupra noastra atunci cand iesim afara. Ce face acest aparat, este sa emane sunete ce nu sunt percepute de catre oameni, dar care sunt insuportabile de catre caini. Un aparat cu ultrasunete pentru alungat cainii este cea mai buna si accesibila solutie, daca dorim sa obtinem siguranta fara violenta.

Breloc cu alarma:

Nu ma refer la acele gadget-uri amuzante care te ajuta sa-ti gasesti cheile ratacite prin casa si care au niste preturi chiar piperate. Un breloc cu alarma activeaza semnale sonore destul de puternice, de fiecare data cand se trage de inelul care se prinde la chei. Cum va poate ajuta acesta? Daca sunteti intr-o situatie in care nu puteti tipa dupa ajutor, activati-l, iar sunetul de avertizare va face ca agresorul sa intre in panica si eventual sa fuga.

Alarma pentru fereastra:

Cum am decis sa ma mut la parter, o alarma pentru fereastra mi se pare foarte utila.. mai ales vara cand sunt caldurile infernale si sigur nu voi putea sta cu ferestrele inchise. Este foarte usor de activat si functioneaza pe baza de magneti. Cu siguranta ma va ajuta sa evit acele gratii care intotdeauna mi-au dat o stare de anxietate. Exista astfel de alarme pentru toate buzunarele, insa cam toate fac acelasi lucru zic eu.

Cu mai putin de 150 lei puteti avea la indemana cateva metode de a minimaliza pericolul de pe strada si din casa. Eu deja am dat o comanda pe Aliexpress si mi-am luat 3 dintre gadget-urile despre care v-am vorbit. Voi ce metode de autoaparare folositi? Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!