Mini Lady’s Haul.

Dupa cum va spuneam pe Facebook, de curand am facut cateva cumparaturi necesare de la Lady’s. Vorba vine necesare, deoarece pe langa cele necesare, am adaugat in cos si produse mai putin necesare..ce sa fac, ma roade curiozitatea! Totusi sunt mandra de mine, am reusit fara sa fac prea multe cheltuieli inutile. Se apropie Craciunul si economisesc de pe acum banutii pentru cadourile celor dragi. Sa vedem ce produse am luat de data aceasta.

ღ Dupa cum vedeti nu sunt multe, si asta este foarte bine pentru pusculita mea!
null

ღ Doua creme epilatoare de la Prestige. Au devenit cremele mele epilatoare preferate! Indraznesc sa spun ca sunt mai bune si miros putin mai bine fata de cele Farmec. Pret 10,11 Lei (fara reducere).
null

ღ O pensula pentru vopsit parul. Aceasta a fost o curiozitate, nu prea aveam nevoie de ea. Daca doriti, o sa va povestesc mai multe despre ea. Pret 3,99 Lei (fara reducere).
null

ღ Eh, pentru cumpararea acestei broscute, este de vina doar Iulia! Cum am vazut pe site acest buretel, direct la ea mi-a fugit gandul..asa ca l-am luat acasa. Pret 4,99 Lei (fara reducere).
null

Cam acestea sunt ultimele mele achizitii de la Lady’s. Daca aveti intrebari sau doriti detalii despre un produs, nu ezitati sa scrieti la comentarii. Va pup dulce!kisswave