Norocul ti-l faci cu mana ta, asa spune mama mea

Norocul ti-l faci cu mana ta

Norocul ti-l faci cu mana ta, asa spune mama mea

Cei din familia mea, intotdeauna m-au considerat o persoana norocoasa. Din acest motiv, cand eram mica tata ma punea sa ii spun pronosticurile si numerele la Loto. Ce-i drept, din cand in cand se intampla sa mai si castigam anumite sume, insa mama vesnic sceptica, era de parere ca nu exista noroc si nu credea in banii castigati usor. “Norocul ti-l faci cu mana ta”. asa ne spunea de fiecare data cand ne vedea cum ne dam cu parerea despre rezultatele la meciuri. Este adevarat ca vorba ei mi-a prins bine in viata, insa la jocuri de noroc tot nu am renuntat.

Nu mi-e rusine sa recunosc ca imi place si acum sa joc diferite jocuri pe bani, insa stiu cand sa spun stop daca simt ca nu-i de mine. Tocmai de aceea, am renuntat la facut pronosticuri sportive in urma cu 10 ani. Neavand experienta, fara tata alaturi care sa ma ghideze, am preferat sa stau in banca mea. Vorbind cu mama intr-o zi despre dorinta mea de a juca iar la pronostic, mare mi-a fost uimirea cand mi-a spus “De ce nu cauti pe google Ponturi Pariuri?! La cate chestii gasesti in ziua de azi pe internet, ar fi imposibil sa nu iti iasa in cale si un site care sa iti ofere cateva sfaturi in acest domeniu.,,

Stramband din nas, mi-am spus in gand ca este putin probabil sa gasesc un astfel de site, dar am decis totusi sa ii fac pe plac si sa dau o cautare dupa criteriul Strategie Pariuri. Piatadeponturi.ro este singurul site care mi s-a parut intr-adevar diferit fata de cele pe care le-am mai accesat.

Piatadeponturi.ro

De ce este Piata de ponturi un proiect unic?! Fiindca nu este afiliat cu nicio casa de pariuri din Romania

Ce inseamna mai exact acest lucru? Prin faptul ca este un proiect unic neafiliat cu casele de pariuri din Romania, Piata de ponturi ofera suport tuturor celor care doresc sa aiba activitate in domeniul pariurilor, ajutandu-i astfel sa castige. Mai pe scurt, in timp ce agentiile de pariuri afiliate castiga prin faptul ca pariorii pierd, Piata de ponturi castiga atunci cand pariorii castiga.

Cat costa accesul la articolele cu sfaturi oferite de catre Piata de ponturi? Nu mult, o suma franca daca e sa ma intrebati pe mine. O suma mica avand in vedere informatiile de calitate ce le puteti gasi pe site. Cel mai ieftin abonament este 30 de lei pentru 30 de zile. Pe langa informatiile primite contra cost, pe site-ul lor exista si sectiunea Free Tips, unde sunt disponibile multe articole cu acces gratuit. Citind acele articole, imi pot face si o idee mai clara despre serviciile lor.

Mie chiar mi-a trezit interes acest site, si ma bucur ca l-am descoperit. Daca pe viitor ma hotarasc sa revin la mica mea placere vinovata de a face pariuri, cu siguranta o sa incerc serviciile celor de la Piata de ponturi. Acum va intreb si pe voi, ce parere aveti despre noroc? Este el un fapt bazat pe Karma, sau de cele mai multe ori ne cladim norocul cu mana noastra? big grin