Recenzie: pila electrica pentru unghii

Nu m-am apucat de arta unghiilor cu gel, insa de curand mi-am achizitionat o pila electrica pentru manichiura si pedichiura. Mai corect spus, am achizitionat-o cu gandul la mama! De cand ma stiu, mama a avut probleme cu unghiile ingrosate la picioare, rupand astfel zeci de ustensile pentru taierea acestora. Pe langa banii investiti fara rost in diverse unghiere si clesti speciali, mai este si chinul de a sta cateva ore aplecata, pentru a-ti face pedichiura.. asa ca am hotarat sa incerce si varianta pilei electrice, in speranta ca o va ajuta.

Ca si alegere, am optat pentru o pila electrica nu foarte scumpa (50 lei), no name, dar care isi face bine treaba. Cutia contine aparatul de baza, adaptor AC 220V, un set de sase cilindri cu smirghel, si alte sase capete interschimbabile de diferite forme. Aparatul propriu-zis este destul de usor si poate fi manevrat fara dificultate. Viteza se poate ajusta cu ajutorul unei rotite situata in partea de jos, astfel ca se poate folosi exact la ce viteza se doreste. Capetele se schimba usor, sunt foarte rezistente si stabile. Cilindrii cu smirghel sunt ideali pentru finisare.

Faptul ca pila se incalzeste la un contact cu unghia mai indelungat, este un lucru perfect normal dupa parerea mea. Nu am mai avut experiente cu pile electrice, insa din ce m-am documentat, am observat ca multe pile electrice creeaza acest efect daca nu sunt folosite intr-o continua miscare. Cele 20.000 de rotatii pe minut, reusesc sa sculpteze unghia intr-un timp scurt. Din pacate nu pot spune cum se comporta si pe unghii tehnice, insa pentru ce a avut mama nevoie, isi face treaba cu brio. Daca pe viitor voi cocheta si cu manichiuri mai complicate, voi reveni cu o actualizare a acestei postari. Mai jos puteti urmari un scurt clip video si poze, ca sa va puteti face o idee despre cum functioneaza si cu arata aceasta pila electrica.

Pila electrica pentru unghii

Pila electrica pentru unghii

Pila electrica pentru unghii

Pila electrica pentru unghii

Ma bucur mult ca am descoperit aceasta pila electrica, deoarece ii este de foarte mare ajutor mamei mele in lupta cu unghiile ingrosate! Voi folositi astfel de pile electrice pentru unghii? Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!