Produsele castigate la concursul Scintilla Silk

Nu mai tin minte daca v-am spus pe facebook, insa chiar inainte sa plec in Germania, am aflat ca sunt castigatoarea produselor Scintilla Silk, din cadrul concursului organizat de Andreea. Nu prea mai obisnuiesc sa particip la concursuri, decat atunci cand imi doresc foarte mult un premiu. Asa s-a intamplat si la acest concurs, si iata ca norocul s-a tinut de mine! Multumesc mult Andreea si Scintilla Silk pentru premiu!!kiss Ce am castigat?

● Sapun natural Cool Water Scintilla Silk
● Ulei de ricin organic Scintilla Silk
● Unt de migdale dulci Scintilla Silk
● Unt de shea nerafinat Scintilla Silk

Sunt foarte incantata de aceste produse! Unturile si uleiul de ricin, deja le folosesc de ceva timp.. insa cum si pentru ce anume, o sa va povestesc intr-un alt articol. Uleiul de Migdale dulci si cel de Shea, sunt primele mele unturi naturale. Chiar eram foarte curioasa, sa vad daca sunt asa de miraculoase precum sunt laudate. Sapunul Cool Water nu am apucat inca sa il folosesc, deoarece l-am lasat acasa. Stiu insa ca este 100% natural, iar printre ingrediente se afla si unt de shea, unt de cacao, ulei de avocado, si ulei de arahide. Sigur este foarte hidratant!

Despre Scintilla Silk.ro, pot spune ca este un magazin interesant. Chiar aveam in plan sa mai comand cateva produse de la ei, insa din cauza plecarii, am amanat comanda pentru cand ma voi intoarce acasa. In mod special, ma intereseaza ambalajele individuale, folosite pentru depozitarea cosmeticelor facute in casa. De mult timp cautam astfel de recipiente! Am mai pus ochii pe: Ceara de candelilla vegetala, Alantoina, si D-panthenol. Toate produsele au preturi accesibile, asa ca sigur voi mai lua si altele.

Produse Scintilla Silk

Sapun natural Cool Water Scintilla Silk

Ulei de ricin organic Scintilla Silk

Unt de migdale dulci Scintilla Silk

Unt de shea nerafinat Scintilla Silk

Voi ati folosit produse Scintilla Silk? Dar unt de migdale dulci si unt de shea (indiferent de producator)? Pentru ce anume le folositi, si cum vi se par proprietatile acestora? Eu ma bucur mult ca Andreea si Scintilla Silk, mi-au oferit sansa sa le incerc! Va multumesc pentru timpul acordat acestui articol, iar daca v-a placut, nu uitati sa-l dati mai departe pe facebook, twitter, sau google+. Va imbratisez cu drag!kiss