Produse bio in Supermarket?!

Produse bio in Supermarket

Produse bio in Supermarket?!

Cei care prefera sa consume produse bio, sigur si-ar dori sa afle din ce magazine fizice se pot aproviziona. Nu ma refer la magazinele exclusiv cu produse bio, ci la supermarket-uri unde este mai usor de ajuns, iar preturile sunt mai accesibile. Daca prin anul 2012 nici nu se auzea de astfel de produse prin supermarket-uri, in 2016 lucrurile au inceput sa se miste usor, usor si pe la noi.

Nu putem inca gasi la raioane carne sau produse din carne bio, dar avem lactate, oua, dulciuri, si alte alimente de baza. Cererea si oferta este inca mica, totusi exista cateva magazine de unde ne putem aproviziona. Mai jos va las o lista cu cele pe care le stiu eu.

Produse Bio in Carrefour:

Fruntas din punctul meu de vedere la acest capitol, Carrefour pune la dispozitia clientilor un raion intreg cu alimente bio. Aici gasesc cam tot ce am nevoie, iar preturile sunt accesibile. Au si propria lor gama Carrefour bio, ce include alimente din toate categoriile si care sunt de buna calitate.

Produse bio in Kaufland:

La Kaufland se gaseste tofu, lactate, oua, cafea si multe altele. Mai nou, au lansat si propria gama K-bio. Preturile sunt foarte accesibile, insa mare atentie deoarece multe produse contin si zahar. Ceea ce obisnuiesc sa cumpar din gama lor, sunt semintele de susan, spanac congelat, mazare congelata si zmeura congelata.

Produse bio in Lidl:

Lidl a fost cam primul supermarket care a introdus timid pe rafturi si produse bio, insa acum au o gama ceva mai larga. Nu sunt sigura, insa cred ca Milbona Bio si Biotrend sunt gamele lor proprii. Din acest magazin, cel mai des cumpar unt, ulei de masline, oua, si rar mozzarela.

Produse bio in Mega Image:

Nu am in oras Mega Image, motiv pentru care nu i-am trecut niciodata pragul. Chiar si asa, stiu sigur ca au o gama variata de produse bio, deoarece pot fi comandate si din Supermarket online. Ba chiar au si propria lor gama bio, si anume Delhaize Bio. Nu de putine ori am facut cumparaturi online de la ei, si pot spune ca am fost foarte multumita de produsele primite.

Chiar daca apreciez faptul ca exista aceste magazine, mi-as dori ca resursele bio sa fie prezente in toate market-urile, pentru a nu mai fi nevoiti sa plasam comenzi online doar pentru cateva produse care ne lipsesc. Voi ce din ce locatii va aprovizionati cu produse Bio?