Recenzie: produse pentru curatenie W5 eco de la Lidl

Cautand alternative mai sanatoase si accesibile la ceea ce folosesc si consum zi de zi, am descoperit la Lidl gama de produse pentru curatenie W5 eco. M-a surprins faptul ca sunt produse eco si totusi au un pret ce nu te face sa o rupi la fuga. Cele cinci produse au costat doar 30 lei. Nu am stat pe ganduri si am pus in cos toata gama W5 eco. Dupa ce am ajuns acasa m-am apucat sa studiez ingredientele. Sincer, nu toate cele 5 produse mi s-au parut chiar atat de eco.. totusi dupa ce le-am comparat cu produsele de curatenie pe care le aveam in casa, mi-am spus ca sigur W5 eco este o altenativa mai buna. Mai jos va prezint parerea mea despre produse.

Gama W5 eco

Produse W5 eco

● Solutie eco universala de curatare 1250 ml

Acest produs il folosesc pentru a spala gresia, faianta, cada, chiuveta, aragazul si cuptorul. Are un parfum placut si subtil, ce nu provoaca iritatii cailor respiratorii si care nu este asociat cu un miros toxic. Face multa spuma, astfel ca folosesc doar un capacel de solutie, la o galeata cu apa. Suprafetele raman foarte curate si lucioase. Pe zonele mai murdare, las sa actioneze solutia cateva minute. Chiar si fara actionarea in prealabil, solutia curata la fel ca si vechiul meu produs de curatare. Pret 7,99 lei.

Solutie eco universala de curatare W5 eco

● Detergent eco pentru vase cu parfum de lavanda 500 ml

Nimic de reprosat in ceea ce priveste puterea de curatare. Curata perfect si fara efort, chiar si murdaria intarita de pe vesela si aragaz. Doar un strop de detergent, este suficient pentru spalarea unei chiuvete plina cu vesela. Are un parfum usor de lavanda, neiritant, care insa nu se transfera pe vase. Avand in vedere ca intra in contact direct cu pielea, mi-ar fi placut sa nu contina deloc parfum. Pret 4,99 lei.

Detergent eco pentru vase, cu parfum de lavanda W5 eco

● Solutie eco pentru curatarea si igienizarea toaletei 1000 ml

Folosesc acest produs de fiecare data cand simt nevoia sa igienizez toaleta. Nu am idee cum se descurca in cazuri de murdarie intensa, deoarece la mine in toaleta nu apuca sa se depuna. Are de asemenea un miros usor si neiritant, care nu se mai simte prea mult dupa aplicarea solutiei. Pret 5,99 lei.

Solutie eco pentru curatarea si igienizarea toaletei W5 eco

● Solutie eco pentru curatarea geamurilor 1000 ml

Dintre cele cinci produse, acesta este preferatul meu. Curata foarte bine atat oglinzile, cat si geamurile. Pentru curatarea unei oglinzi de marimea usii si cu un grad de murdarie mic, este suficienta o singura pulverizare. Are un miros usor si neiritant, care si acesta se pierde dupa aplicare. Nu contine coloranti, conservanti, si este alcatuit din substante active de spalare pe baza vegetala. Pret 7,99 lei.

Solutie eco pentru curatarea geamurilor W5 eco

● Solutie eco cu otet pentru curatare 1000 ml

Solutia pe baza de otet, o folosesc cel mai des pentru a curata bateriile sanitare, aragazul, cuptorul, cada si chiuvetele. Curata foarte bine chiar si murdaria mai veche. Daca las solutia sa actioneze cateva minute, scoate cu brio si petele de calcar. Cum era de asteptat, are un miros de otet. Acest iz se transfera putin si in locuinta, insa dispare destul de repede si nu este deranjant. Pret 3,99 lei.

Solutie eco cu otet pentru curatare W5 eco

Sunt mai sigure fata de alte produse pentru curatenie, au preturi accesibile, si ofera eficienta. Cu exceptia faptului ca nu toate cele 5 produse m-au convins a fi eco, sunt multumita de acestea. Pana voi descoperi o varianta mai buna si prietenoasa cu portofelul, voi ramane la gama W5 eco de la Lidl. Voi ce produse de curatenie folositi? Sper sa va fie de folos aceste informatii! Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!