Recenzie: purificator de aer Salin S2

Salin S2 aparat pentru purificat aerul din casa

Salin S2 este un aparat care purifica aerul prin eliminarea a mici particule de sare in aer. Avand probleme de respiratie destul de mari, m-am gandit ca un asemenea aparat nu ar strica prin preajma mea. Potrivit producatorului, aparatul este indicat nu doar persoanelor cu anumite boli ci si pentru cei sanatosi. Dupa parerea mea Salin S2 nu poate face minuni in vindecarea completa a unei afectiuni, insa eu il folosesc de peste doi ani si ma simt cu 40% mai bine. Aerul din camera devine mult mai usor de respirat si se simte un usor miros de sare. Singurul inconvenient pe care il are, este faptul ca face cam mult zgomot.. insa m-am obisnuit repede cu el.

Aparatul functioneaza cu o rezerva de sare care trebuie schimbata la fiecare 4-6 luni. Aceasta costa in jur 60 lei si este usor de gasit. Daca doriti sa cumparati aparatul de pe internet, recomandarea mea este site-ul producatorului Salin.ro. Veti gasi cel mai mic pret si totodata servicii ireprosabile. La doua luni dupa ce am folosit aparatul necorespunzator, acesta s-a defectat. Am luat legatura cu magazinul si fara prea mult tam tam mi-au trimis unul nou. Aer-salin.ro este un alt site pe care il recomand.. au aceleasi preturi ca pe site-ul producator, iar echipa este foarte deschisa cu clientii. Salin S2 mai este indicat si pentru:

● Marirea rezistentei generale a organismului la raceli
● Actiune generala desensibilizanta in probleme alergice
● De mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite
● Rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite
● Somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic
● Scaderea problematicii sforaitului
● Reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor
● Ajutor natural in renuntarea mai usoara la fumat
● Calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei

Recomand din suflet acest aparat salin, insa doar daca sunteti dispusi sa il folositi regulat. Altfel sansele sa observati beneficii majore, este cam mic. Eu il folosesc zi si noapte, cu pause cand aerisesc casa. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!