Recomandare medic veterinar.

Fiind pana acum un an si putin, o mandra posesoare de perus, de foarte multe ori m-am aflat in situatia de a avea nevoie de un medic veterinar competent. Din pacate am dat doar peste sugatori de bani care imi trata baietelul cu antibiotice pentru orice problema pe care o avea. Asa s-a intamplat si ultima data cand puiutul meu s-a imbolnavit grav..m-am plimbat de la un medic la altul fara nici un diagnostic clar si nici un tratament corespunzator. Dupa o noapte intreaga de cautari pe google, am gasit pe un forum, discutii despre medicul veterinar Dan Georgescu, care dupa spusele multora cica ar fi cel mai bun medic din Galati in acest domeniu.

Nu am mai stat pe ganduri si a doua zi am ajuns cu baietelul la el. Nu doar ca mi-a confirmat boala pe care a avut-o, ci mi-a spus si cu exactitate cat ma voi mai bucura de puiutul meu drag. Din pacate a avut dreptate, a doua zi a plecat dintre noi.broken heart Cat despre doctor si consultatie am fost foarte multumita. Chiar daca serviciile lui sunt putin cam scumpe, consider ca prietenul nostru necuvantator merita ceea ce-i mai bun.

Nu stiu cum se descurca in cazul altor animalute, insa am observat ca are cunostinte despre multe dintre problemele perusilor si tratamentele acestora. Cu stapanii vorbeste foarte politicos, iar cu animalutele este foarte atent si delicat. Concluzia..daca, cautati un medic veterinar bun in orasul Galati care sa va trateze perusul, eu il recomand pe Dan Georgescu. Daca doriti mai multe detalii despre acest doctor, aveti AICI adresa si numarul lui de telefon..de asemenea am pus mai jos si doua dintre aparitiile lui la TV. Va pup si va doresc multa sanatate prietenilor vostri necuvantatori.kiss