Review Sampon si Balsam Gliss Ultimate Repair With 3x Liquid Keratin Complex

Astazi o sa va vorbesc despre proasta mea decizie de a-mi trada marea iubire “Samponul si Balsamul Dove” pe Samponul si Balsamul Gliss Ultimate Repair With 3x Liquid Keratin Complex! Am cumparat aceste produse acum doua saptamani cand treceam printr-o perioada de criza a parului meu..matreata,coji,par rebel,uscat etc. Dupa ce Head & Shoulders a dat gres,am sperat ca aceste doua produse imi vor aduce parul pe linia de plutire,dar realitatea este ca mai mult au inrautatit problemele mele capilare!doh De aceea dupa cinci utilizari am spus stop si am incetat sa le mai folosesc. Acum sa va spun si ce m-a nemultumit pe mine la aceasta gama.

null

Samponul

♥ Ambalajul este placut,practic si de calitate.
♥ Are un miros superb..dulceag,aduce a aroma de cacao.
♥ Textura este una cremoasa de o culoare alb-roziu sidefat.
♥ Dupa folosire, fara sau impreuna cu balsamul, parul ramane destul de aspru in comparatie cu ceea ce promite propaganda.
♥ A doua zi de la aplicare,scalpul capatata o culoare rosiatica si o mancarime intensa pune stapanire pe capul meu in jur de 3-4 ore.
♥ Tot din a doua zi parul a capatat un aspect foarte unsuros de parca nu m-am spalat pe cap o saptamana.
♥ Gramaj 250 ml.
♥ Pret 12 lei.
♥ Sigur nu il voi mai cumpara..din punctul meu de vedere nu merita.

Balsamul

♥ La fel ca samponul si balsamul are un ambalaj placut,practic si de calitate.
♥ Are acelasi miros superb ca si samponul.
♥ Textura este una cremoasa de o culoare alb-roziu opaca.
♥ Dupa folosire, fara sau impreuna cu samponul,parul nu devine foarte moale..acesta fiind cel mai slab balsam folosit pana acum.
♥ Ingrasa foarte repede parul si imi provoaca matreata si mancarime.
♥ Gramaj 200 ml.
♥ Pret 12 lei.
♥ Nici balsamul nu il voi mai cumpara..nu cred ca isi merita banii.

Vreau sa precizez ca am folosit produsele si separat,avand aceleasi efecte negative asupra parului si scalpului meu. Eu nu va indemn sa nu cumparati aceste doua produse..sunt sigura ca alte fete sunt multumite de aceasta gama,efectele diferind in punctie de nevoile si asteptarile fiecaruia. Pe data viitoarekiss