Pareri Unt de corp Balea cu aroma de cacao

Astazi doresc sa va prezint parerea mea despre untul de corp Balea cu aroma divina de cacao! M-am indragostit de acest produs imediat ce am deschis sigiliul cutiei. De mult cautam un produs de corp cu aroma de cacao 100% asa cum o are acest unt. Sunt sigura ca fetele ca mine inebunite dupa aroma de cacao,vor adora acest produs.drooling Daca sunteti interesate sa aflati mai multe detalii despre untul de corp Balea cu aroma de cacao,va invit sa cititi randurile de mai jos. Va pup si pe data viitoare fetelor!kiss

Parerea mea:

♥ Ambalaj dragut, insa dupa parerea mea este putin cam neigienic,mai ales daca folosesc mai multe persoane produsul din aceiasi cutie.
♥ Cum am spus si mai sus,aroma este una dulceaga de cacao..dupa aplicare persista aproximativ 12 de ore.
♥ Textura este tare si grasa (nu degeaba ii spune unt) ,insa pe piele se topeste imediat facand posibila o aplicare usoara.
♥ Produsul se consuma foarte greu deoarece este suficienta o mica cantitate pentru a unge tot corpul.
♥ Dupa aplicare pielea ramane hidratata si placuta la atingere.
♥ Se absoarbe destul de repede in piele,insa pentru a nu ramane cu senzatia de piele unsuroasa,recomand a nu se aplica o cantitate mare de produs.
♥ Nu am intampinat reactii alergice dupa folosirea acestui unt de corp.
♥ Are o cantitate foarte generoasa de produs,200 ml. Avand in vedere ca se consuma greu,cred ca mie imi va ajunge un an.
♥ Nu stiu cat costa in Romania,insa in Germania costa 2,5 Euro.
♥ Cand il voi termina,sigur o sa il cumpar iar!

null

null

null