Rezolutii 2013 si cateva cuvinte de multumire

descriere poza

Sfarsitul lumii a trecut, la fel si Craciunul. Doar putin mai este, iar 2012 va ramane si el in trecut. Mi-am amintit ca in 2011, imi scriam pentru prima data rezolutiile pentru viitorul an. Pot spune ca sunt mandra de mine, deoarece am reusit sa fac aproape tot ce mi-am propus in 2012. Ce inca nu am facut, sper ca voi reusi in anul ce urmeaza. Am decis sa continui traditia, asa ca mi-am stabilit iar 10 obiective de indeplinit pentru 2013.

Cu aceasta ocazie doresc sa va urez ca 2013 sa va aduca multe impliniri, bucurii, sanatate si putere sa faceti tot ce va propuneti. Sper sa fie un an mai bun pentru toti pamantenii, sa fim mai buni si mai uniti, caci doar astfel vom face o lume mai buna. Acesta este ultimul articol din acest an, insa ne vom reciti in 2013. La multi ani, pupici si imbratisari stranse! Revenind la subiect, daca sunteti curiosi sa aflati care sunt rezolutiile mele, cititi in continuare.

● Sa nu mai fac datorii.
● Sa plec iar in Germania.
● Sa-mi cumpar o camera foto mai buna.
● Sa fac mai multe economii.
● Sa ajung la 2 ani de blogging.
● Sa-mi cumpar un telefon cu Android.
● Sa fiu mai buna si mai intelegatoare.
● Sa fiu mai grijulie cu sanatatea mea.
● Sa fac un curs de limba Turca si Germana.
● Sa ma bucur mai mult de viata.

Cam acestea sunt obiectivele mele in 2013. Mi-ar place foarte mult sa aflu ceea ce v-ati propus sa realizati in anul care vine si cum a fost 2012 pentru voi. Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!