RubyFashion – stil si atitudine

RubyFashion este un magazin online ce se diferentiaza printr-un concept inedit-acela de a promova atat tinute funky, cat si elegante, in ideea de a usura cautarile tinutei perfecte. Cu o experienta de peste 10 ani in comertul online, RubyFashion isi intampina clientii cu o oferta ce cuprinde peste 500 de produse din diverse colectii ale colaboratorilor, iar numarul acestora este in continua crestere.

Colectii precum Urban, Casual, Almo by Monica Oranici, B.A.D. by Adriana Delia Barar, Calzature by Manas Italia, Eranthe by Atelier Eranthe, Glamour by A.T, Opincutze by Ro’Co, Sevy by SevyDesign sau T’esha by Diana Tatucu asigura produse diverse pentru toate gusturile: imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Colectiile proprii brandului RubyFashion Urban si Casual, se adreseaza tinerei moderne, fara inhibitii, care nu se teme sa poarte tinute neconventionale pentru a iesi din anonimat. Culori vii sau black& white, materiale diverse si mesaje indraznete, asa s-ar caracteriza produsele din cele doua colectii. Iata cateva piese din colectia Urban care mi-au atras atentia:


Sau din colectia Casual:

Pe langa tinutele funky, RubyFashion vine cu piese elegante, moderne care satisfac si cele mai rafinate gusturi! Pantofii de dama nu mai au de multa vreme doar un aspect practic, ei pot aduce un plus tinutei. Orice femeie isi doreste sa aiba cat mai multe perechi de pantofi dama, cu toc sau fara si in culori cat mai diferite. Cand nu dispunem de un buget considerabil, e bine sa alegem cateva perechi de calitate, in culori diferite, pe care sa le putem asorta la cat mai multe tipuri de tinute. Iata cateva sugestii:


Evenimentele deosebite din viata noastra impun tinute deosebite. Asta inseamna sa alegem rochii de seara in concordanta cu evenimentul, dar si cu tipul nostru de silueta. Iata doua modele care imi plac, desi lista ar fi mai mare, cu siguranta:

Cred ca cele mai purtate piese vestimentare sunt bluzele. Cu maneci sau fara, uni sau cu modele variate, in culori vii sau neutre, fiecare dintre noi are bluze in garderoba. RubyFashion dispune de o gama larga de bluze dama, pentru toate gusturile.

Asadar, fie ca iti doresti o tinuta funky, neconventionala, fie una clasica, eleganta, RubyFashion este alegerea potrivita!