Sa dea ciuma-n parlament

null

De obicei nu-mi sta in fire sa blestem, insa de data aceasta chiar mi-a ajuns la os! Fie ca vorbim de Ponta, Basescu, Antonescu, Iliescu sau alti parlamentari sugatori de ciolan, cu totii isi bat joc de noi pe fata.
Nu ascult si nu citesc stiri despre politica, insa fara voie tot mai ajunge la urechea mea cate o stire menita sa ne provoace greata si indignare.
Mai nou, “dragii” nostri conducatori se lovesc de o grava problema. Aceasta problema care le rapeste somnul “domnilor” nostri alesi, se numeste lipsa locurilor de cazare (cu piscine si menajera, evident). Deja acest subiect este dezbatut de cateva saptamani, insa oricum ar privi situatia, nimeni nu reuseste sa gaseasca o solutie perfecta (sigur legea va ramane la stadiul de propunere pentru multa vreme).
Nu stiu care dintre ei a indraznit sa propuna aceasta apocalipsa in senat, insa este clar ca acel parlamentar nu si-a dat seama de ceea ce face (probabil inca dormea, sau se credea intr-un joc de strategie).
Acum lasand gluma la o parte, mama mereu m-a invatat ca nu este frumos sa razi de problemele altora, asa ca am decis sa caut eu o solutie pentru “saracii” oameni fara adapost.
M-am gandit sa lansez o campanie in bloggosfera, prin care fiecare sa doneze cat si ce poate, pentru a strange bani sa le platim chiria acestora intr-un loc decent (asta insemnand la un hotel de 4, 5 stele).
Da, stiu!.. Sunt sarcastica, si pe buna dreptate!
Ma intreb, oare aceste specii de oameni stiu ce inseamna rusinea si modestia?! Cum se pot plange ca nu pot sta decat la un hotel cu piscina si menajera, in timp ce mii de familii mananca paine inmuiata in apa! SA VA FIE RUSINE, sunteti oameni de toate jena!
Ne-ati furat dreptul la sanatate, dreptul la o judecata corecta, ne-ati furat dreptul de a fi egali! Ne-ati vandut tara, ne-ati vandut libertatea, oare ce mai aveti de vandut din aceasta tara?!
Cand veti inceta sa va ganditi doar la buzunarele si interesele voastre?! Nu, niciodata! Voua nu va pasa de cei numiti cetatenii romaniei, va pasa doar ca ciolanul vostru sa fie cat mai gros (sper sa va stea in gat)!
As putea scrie despre acesti meschini, cam 1001 de zile fara sa ma opresc, insa sunt ocupata cu supravietuirea in Romania.
Va las pe voi dragii mei sa mai adaugati restul, si sunt sigura ca aveti ce adauga! Imbratisari!