5 seriale pe care le urmaresc (3)

Seriale pe care le urmaresc

Mi-a trebuit o singura amintire despre Emergency Room cu George Clooney, incat sa ma cuprinda o dorinta imensa de a vedea seriale medicale. Cand ma apuca febra, nu ma las de seriale pana ce nu le termin, sau pana ce nu ajung cu ele la zi. Doua dintre ele sunt mai vechi, insa celelalte sunt mai noi. Daca doriti sa urmariti doar seriale la care s-au terminat filmarile, atunci ar trebui sa urmariti House M.D. Lista de mai jos nu este un top, insa daca ar fi sa fac un podium, ar fi Grey’s Anatomy, House M.D si The Knick. Daca doriti sa aflati care sunt cele 5 seriale pe care le urmaresc in aceasta perioada, va invit sa cititi in continuare.

Grey’s Anatomy (2005)
Gen: Drama, Romantic

Meredith Grey este o tanara stagiara la medicina, care alaturi de cei 4 colegi ai sai, incearca sa devina chirurgi de succes. Sunt ambitiosi si dornici sa treaca peste multi ani de practica grea si nopti nedormite, insa cand dragostea si prietenia le iese in cale, toate planurile lor se duc pe apa sambetei. Este un serial care imbina viata privata a medicilor, cu actiunea din sala de operatie.

Grey's Anatomy

House M.D (2004)
Gen: Drama, Mister

Gregory House este un doctor diagnostician cu o atitudine iesita din comun si care are o etica ce lasa de dorit. Cu toate acestea, reuseste sa descifreze cele mai adanci mistere medicale si sa ofere astfel pacientilor sansa la un tratament corect. Este ajutat intotdeauna de catre echipa sa, care ii genereaza idei ce duc la rezolvarea puzzle-urilor. Doctor House nu crede in iubire si prietenie, de aceea sloganul lui este “Toata lumea minte”.

House M.D

Chicago Med (2015)
Gen: Drama

Chicago Med face parte din triologia Chicago si este povestea unei echipe de doctori si asistente medicale, care zi de zi se confrunta cu cele mai grave cazuri venite la camera de urgenta. Din echipa face parte si Daniel Charles, un doctor psihiatru care ajuta pacientii sa treaca peste clipele grele.

Chicago Med

Code Black (2015)
Gen: Drama

Abia la primul sezon, Code Black ne prezinta de asemenea o echipa medicala din camera de urgente, care face eforturi supraomenesti pentru a salva un numar mare de pacienti aflati in stare grava, neavand resurse suficiente. Doctor Leanne Rorish este cea care are sarcina de a-i invata pe tinerii stagiari, ce inseamna un “Cod negru” si cum trebuie sa se descurce in astfel de situatii.

Code Black

The Knick (2014)
Gen: Drama

Cum medicina trebuia sa porneasca de undeva, acest serial prezinta povestea unui doctor inovator din anii 1990. John Thackery este unul din putinii medici care sare peste putinele cunoasteri despre anatomia umana, incercand sa dea o sansa pacientilor care sufereau de boli incurabile la acea vremea. Este un serial care prezinta cum era medicina fara tehnici sofisticate si fara aparatura moderna, ceea ce mie mi-a trezit un mare interes.

The Knick

Daca serialele voastre preferate sunt cele medicale si inca nu ati vazut inca E.R, va recomand sa il urmariti. Are 15 sezoane si s-a filmat pana in 2009. Mi-am dorit sa il revad si eu, insa din pacate nu se gasesc subtitrari pe net. Voua ce seriale de acest gen va plac? Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!