Sfaturi inainte de prima epilare

Sfaturi inainte de prima epilare

Am decis sa scriu acest articol, in speranta ca va fi de ajutor fetelor care doresc sa aplice pentru prima data procedura de epilare si nu stiu cum si de unde sa inceapa. Pentru inceput, doresc sa va prezint care sunt cele mai folosite metode de epilare: ● Epilarea cu ceara calda ● Epilarea cu zahar ● Benzile depilatoare ● Cremele depilatoare ● Epilatoarele electrice ● Smulgerea cu penseta ● Epilarea cu lama de ras.

Acum ca ati aflat care sunt cele mai frecvente metode de epilare folosite de doamne si domnisoare, citind in continuare veti afla si cateva sfaturi inainte de prima epilare. Daca puneti comoditatea pe primul loc si dispuneti de un portofel mai plinut, atunci va recomand cu mare incredere epilarea definitiva cu laser pentru oricare zona a corpului. Nu veti mai avea asa mare bataie de cap, iar durerea aproape ca disparte din peisaj. Nu uitati ca si tinerele domnisoare se pot epila fara probleme, atata timp cat sunt indrumate cum sa o faca corect.

Epilarea picioarelor

Epilarea picioarelor este cea mai frecventa in lumea femeilor si cea mai usor de suportat. Cea mai indicata metoda de a scapa de parul nedorit de pe picioare, este prin epilarea cu ceara calda sau zahar, benzile depilatoare si epilatoare electrice. Daca persoana in cauza este sensibila la durere, cele mai recomandate metode ar fi cremele depilatoare si epilarea cu lama de ras. Dupa epilarea cu ceara calda sau zahar, benzile depilatoare si epilatoare electrice, pielea ramane fina pana la trei saptamani. Din pacate nu acelasi lucru il pot spune si despre epilarea cu cremele depilatoare si epilarea cu lama de ras.. in cazul acestora fiind nevoie de o noua interventie chiar si dupa doua, trei zile. Singurul avantaj fiind lipsa durerii.

Epilarea mainilor

● In cazul in care parul nedorit de pe maini nu este foarte mare, ci va deranjeza doar faptul ca este inchis la culoare, atunci cu siguranta eu nu va recomand epilarea. Puteti opta pentru o usoara decolorare in functie de culoarea pielii voastre, folosind pudra decoloranta.. in felul acesta va scutiti de o mare bataie de cap pe viitor. Daca este totusi neaparat nevoie de o epilare, in nici un caz sa nu o faceti cu lama de ras sau cu crema depilatoare. Nici macar persoanelor sensibile la durere nu le recomand aceste metode.. asta in caz de nu cumva va doriti o intreaga padure neagra si deasa pe maini. Cele mai bune metode raman epilarea cu ceara calda sau zahar, benzile depilatoare si epilatoarele electrice.

Epilarea inghinala si axiala

Zonele inghinale si axiale sunt cele mai sensibile, de aceea trebuiesc tratate cu mare atentie si mentinute mereu curate pentru a evita formarea bacteriilor si a eruptiilor cutanate. La fel ca si in cazul picioarelor, recomand persoanelor care suporta durerea, epilarea cu ceara calda sau zahar, benzile depilatoare si epilatoarele electrice. Daca sunteti sensibili la durere si nu va deranjeaza sa repetati procedura de epilare mai des, puteti apela fara probleme si la cremele depilatoare, sau epilarea cu lama de ras.

Epilarea mustacioarei si a parului facial

● Ca si in cazul parului nedorit de pe maini, nu recomand epilarea mustacioarei si a parului facial decat daca este neeaparat nevoie. Si in acest caz puteti opta pentru o decolorare daca problema este vizibilitatea parului si nu lungimea acestuia. Daca totusi credeti ca depilarea este singura solutie, excludeti variantele cu cremele depilatoare si lama de ras.. nu cred ca doriti sa va creasca mustata ca la barbati. Recomand smulgerea parul nedorit cu penseta, depilarea cu ceara calda sau zahar, benzile depilatoare si epilatoarele electrice. Aceste metode vor face ca parul sa creasca mai greu, mai subtire si mai deschis la culoare.

Prima epilarea nu trebuie sa fie o experienta neplacuta, trebuie doar sa fim informate corect despre ce ni se potriveste. Voi ce metode de epilare si produse specifice folositi? Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

Recenzie: crema depilatoare Balea

Recenzie: crema depilatoare Farmec

Recenzie: crema depilatoare Prestige

Recenzie: crema depilatoare Bielenda