ShoeBox, un zambet de copil

ShoeBox 2013

De campania ShoeBox am aflat anul trecut pe vremea aceasta, insa spre rusinea mea nu am mai avut timp sa ma mobilizez si sa ma implic asa cum as fi vrut. In acest an ma bucur din tot sufletul ca am reusit alaturi de mama mea, sa luam parte la o campanie atat de frumoasa si sa aducem cateva zambete pe fetele unor copilasi! In caz de nu stiti ce este si ce implica campania ShoeBox, o sa va povestesc in cele ce urmeaza.

ShoeBox (cutia de pantof) este o initiativa frumoasa si demna de respect, a unor oameni ce au vrut sa faca diferenta, si sa aduca un zambet pe chipul unor copii ce nu sunt atat de norocosi. Cine sunt acesti oameni, puteti vedea in clipul de mai jos. Inca din anul 2007, an de an, o mana de oameni lucreaza cu drag la campania ShoeBox, pentru ca de Craciun sa faca cat mai multi copii bucurosi. Succesul si reusita acestui scop, se datoreaza doar noua, a oamenilor care nu ramanem indiferenti la strigatul lor.

Cum puteti ajuta? Pe site-ul campaniei gasiti toate detaliile de care aveti nevoie, insa in principiu sunt patru metode prin care puteti participa la Shoebox. Fie donati o cutie de pantofi plina cu daruri pentru un copil (sau mai multe cutii), fie va oferiti voluntari pentru locatiile SheoBox si pentru distribuirea cutiilor, fie oferiti informatii despre copiii defavorizati pe care ii cunoasteti, fie ajutati la raspandirea campaniei pe bloguri, facebook, din vorba-n vorba, etc. Orice implicare este binevenita! Lista cu locatiile ShoeBox, cat si cerintele care trebuiesc indeplinite pentru cadourile oferite, le gasiti tot pe site. Acolo puteti vedea poze, clipuri video, si alte informatii.

Participa cineva la campania ShoeBox? Grabiti-va, deoarece mai sunt doar doua saptamani in care se colecteaza cadourile din cutiile de pantofi. Incepand cu acest an, eu voi participa in fiecare an! Astept cu interes parerile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!