Cum sa alegi o tema WordPress si unde o gasesti

Teme WordPress

Cand am creat acest blog, cea mai grea decizie a fost alegerea unei teme potrivite. Mi-a luat aproximativ o saptamana pana am nimerit o tema pe placul meu, dar care sa fie si perfect optimizata. Pot spune totusi ca a fost un caz fericit, deoarece la urmatoarea schimbare de tema, voi fi nevoita sa cumpar una care sa se potriveasca cu felul in care am personalizat-o pe aceasta. Asa ca aveti mare grija sa nu personalizati prea mult o tema, deoarece veti avea mult de munca cu urmatoarea. V-as sugera sa alegeti o tema cu doua sidebar-uri (bara stanga/dreapta), deoarece in acest fel nu riscati sa ingramaditi ceea ce doriti sa puneti in sidebar.

De asemenea, ar fi mai util daca tema aleasa ar avea si un Meniu in partea de sus, pentru a adauga anumite categorii sau pagini. Nu ignorati si faptul ca tema pe care o alegeti, trebuie sa contina o casuta de cautare (search), altfel puteti pierde mult trafic pe site. Mai jos puteti gasi sase dintre cele mai bune site-uri pe care eu le cunosc, ce ofera teme WordPress gratis. Dintre sutele de teme, sper sa gasiti una pe placul vostru.

Web2feel.com Themes Rock Kitty.net
Wpexplorer.com Free WordPress Whemes.com
● Themesjunction.com ● Genericwpthemes.com

In caz de voi mai gasi pe viitor si alte site-uri interesante, voi actualiza acest articol. Daca mai aveti voi alte surse de Teme WordPress gratis, nu ezitati sa le impartasiti cu noi. big grin Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!