3 site-uri de sondaje online care intr-adevar platesc

Frog

3 site-uri de sondaje online care intr-adevar platesc

Nu or fi site-urile de sondaje online aducatoare de avere, insa daca doriti sa mai bagati cativa leuti in buzunar, atunci clar ar trebui sa apelati si la ele. Totusi, atentie mare la site-urile de tip scam. Nu va inregistrati niciodata pe site-uri de la care nu ati primit recomandari, sau despre care nu ati citit recenzii bune. Chiar in acest moment eu testez un site de sondaje care plateste in vouchere, dar nu il public pe blog pana ce nu fac prima retragere si vad daca imi primesc recompensa.

Cum era de asteptat, toate site-urile pe care le-am prezentat mai jos sunt de incredere. Platesc la timp. Doua dintre ele platesc in vouchere, iar unul in bani trimisi in cont. Nu va mai tin in suspans, asa ca va las cu cele 3 site-uri de sondaje online care intr-adevar platesc.

Daedalus Online

Daedalus este un site de sondaje online serios, care face plata in bani cash si pe care nu trebuie sa ii declari, deoarece platesc ei impozitele. Lucrez cu Daedalus din 2012, iar de atunci am retras aproximativ 80 de euro, care vin direct intr-un cont bancar. Pe luna, primesc in jur de 3-4 sondaje, insa la unele nu ma incadrez si primesc puncte de consolare. Chiar si asa, ultima plata a fost de 21 de euro, bani facuti intr-un an, fara prea mare efort, zic eu. hee hee

Pe langa faptul ca primiti puncte daca raspundeti la sondaje, aveti si sansa sa castigati lunar diverse premii. Cineva chiar mi-a spus ca a castigat o tableta, pe care a si primit-o. Asadar, daca doriti sa va inregistrati pe Daedalus, va invit sa o faceti dand click pe:

daedalusonline.ro

Dovada plata Daedalus Online

Dovada plata Daedalus Online

Ask GFK

Ask GFK este un site de pe care am retras punctele mai rar. Primesc cam 3 sondaje pe luna, insa de multe ori nu fac parte din categoria lor, astfel ca intr-un an scot doar un voucher de 100 lei. Asta si pentru ca eu nu mananc/beau toate nebuniile de care ma tot intreaba ei acolo, si din acest motiv raman doar cu punctele de consolare. Lucrez cu Ask GFK din 2013, insa niciodata nu am intampinat probleme cand a trebuit sa imi primesc platile.

Trebuie sa stiti ca inregistrarea se face pe baza de invitatie. Din moment ce sunteti inscrisi in panel, la randul vostru veti avea disponibile in cont la fiecare 30 de zile, cate 10 invitatii pe care sa le puteti trimite cunoscutilor vostri. Pentru fiecare persoana ce se inscrie pe site dand click pe link-ul din invitatia primita de la voi, veti primi 10 puncte. Daca doriti sa va trimit invitatie, trimiteti-mi un mesaj privat cu adresa voastra de eMail, prin pagina de contact.

Dovada Plata Ask GFK

Dovada plata Ask Gfk

i-Say

Spre final am lasat un site de sondaje cu care sunt inca la inceput, si anume i-Say. Bineinteles ca nu l-as fi mentionat aici fara sa fac o retragere inainte. Acest lucru a fost posibil deoarece exista optiunea sa retragi vouchere de 10 lei. Nu am mai avut rabdare sa strang puncte pentru un voucher de 50 lei, asa ca am retras un voucher de 10 lei pe data de 27.09.2016 si l-am primit in data de 25.10.2016 prin curier, cu livrare gratuita. Nu mi-am facut griji din cauza termenului de livrare, deoarece pe site scrie clar ca se livreaza intre 2-6 saptamani.

Primesc cam 3 sondaje pe luna, insa pentru un voucher de 10 lei, am adunat puncte cam 7 luni. La multe nu sunt eligibila, altfel le-as aduna mai repede. De asemenea, si pe acest site primiti 100 de puncte pentru fiecare cunostinta caruia ii trimiteti invitatie, si se inscrie in panel. Daca v-am facut curiosi si doriti sa va trimit o invitatie, astept un mesaj privat cu adresa voastra de eMail. Pentru a ma putea contacta, puteti folosi formularul de contact.

Dovada plata i-Say

Dovada plata i-Say

Chiar daca suma primita nu este mare, avand in vedere ca nu se depune cine stie ce efort pentru a completa niste sondaje, zic ca se merita. Voi apelati la aceasta metoda de a face bani pe net? Ce alte site-uri de sondaje online serioase mai stiti?