Sondaje online platite askGfK

Dragii mei, astazi doresc sa impartasesc cu voi o mica modalitate de a castiga cateva parale pe net. Nu o sa va imbogatiti, asa ca nu va entuziasmati prea tare..insa in aceste vremuri de criza, orice banut este bine venit dupa parerea mea. Cum va spuneam pe facebook acum ceva timp in urma, am devenit membra a unui site cu chestionare online. Nu este un site oarecare, deoarece acesta ofera puncte care ulterior se transforma in bonuri valorice Edenred. Mai exact la 1000 de puncte cumulate, ofera doua bonuri de 50 lei fiecare.

Sunt doua moduri de a aduna puncte, prin completarea chestionarelor online si aducand cat mai multe persoane in sistem. Avand in vedere ca mie imi place mult sa completez chestionare, combin utilul cu placutul. Sunt inregistrata pe acest site de aproape trei saptamani si deja am strans 270 de puncte, deci nu este chiar asa greu sa aduni cele 1000 de puncte. Bonurile Edenred pot fi folosite in multe magazine foarte cunoscute precum Billa, Diverta, Lotto etc (lista completa o puteti gasi AICI).

La Tip Produs: alegeti Ticket Cadou, apoi Judetul si Localitatea de unde sunteti si in stanga va vor aparea lista cu toate magazinele partenere din localitatea voastra. Eu mai am de oferit 10 invitatii in aceasta luna si iubitul meu are 20. Daca doriti sa intrati si voi in sistem, lasati-mi adresa voastra aici sau pe facebook sau email si cam in 24 de ore o sa primiti invitatie. Va pup dragii mei!kisswave

null