Recenzie joc: The Lost Chronicles of Zerzura

The Lost Chronicles of Zerzura este un Point and Click ce m-a cucerit din prima secunda de joc. Actiunea se petrece in secolul al saisprezecelea, unde eroul povestei este un tanar inventator pe nume Feodor.
Acesta se avanta intr-o aventura periculoasa si extrem de lunga, ce are ca scop sa isi salveze fratele mai mare Ramon, care a fost arestat si dus peste mari si tari de catre inchizitia spaniola. Motivul arestarii, este interesul lui fata de un oras magic pe nume Zerzura, ce se presupune a fi doar un mit. Din pacate nu doar Ramon este interesat de acest oras, fapt ce le va aduce multe necazuri pe parcursul aventurii celor doi.
Daca va reusi Feodor sa il salveze pe Ramon, si daca vor gasi orasul pierdut inaintea oamenilor malefici, va las pe voi sa descoperiti (nu doresc sa dezvalui prea multe din poveste).
Locatiile si peisajele sunt superbe, grafica de asemenea este foarte realista, personajele sunt create destul de binisor, iar scenariul si povestea au fost foarte interesante. Unele sarcini din joc au fost destul de grele, cu toate acestea, din pacate l-am teminat intr-o singura zi (mi-as fi dorit sa ma tina pe jar, macar vreo cateva zile).
Ce sa mai spun, daca va pasioneaza acest gen de jocuri, va recomand cu caldura The Lost Chronicles of Zerzura. Daca mai stiti si alte jocuri interesante, va rog sa mi le spuneti (chiar mai am chef de un joc). Nu uitati sa dati un share daca va placut acest articol, si va doresc butonare placuta dragii mei.

null