Tutorial 2Parale: Cum sa faci bani, cu ajutorul unui site de socializare si 2Parale

Ma intrebase cineva de curand, daca se pot face bani prin 2Parale, in caz ca afiliatul nu detine un site sau un blog. Raspunsul este da! Daca o persoana nu are un site/blog, poate foarte usor sa genereze vanzari, prin intermediul unui site de socializare precum Facebook. Inainte sa elaborez subiectul, va invit sa cititi aici, aici, si aici (sunt articole esentiale, pentru ca un incepator sa poata intelege cat mai bine cum functioneaza Marketing-ul Afiliat).

● Daca doriti sa promovati campaniile 2Parale, pe site-uri de socializare precum Facebook, Google+, si Twitter, trebuie sa stiti ca o puteti face doar cu ajutorul Uneltei Quick Link (vezi video). Uneltele Bannere si Linkuri Text, nu sunt functionale pentru acest tip de promovare.
Va recomand ca toate link-urile generate cu unealta Quick Link, sa le ascundeti folosind butonul Ascunde URL (astfel va arata mai placut pentru posibilii clienti).
Din pacate in acest moment, 2Parale au optimizat link-urile doar pentru Facebook. Asta insemnand ca pe alte site-uri, link-urile nu vor avea un aspect la fel de placut si nici nu vor genera o imagine care sa atraga posibili clienti (de aceea eu recomand Facebook). Poate pe viitor, se vor gandi sa remedieze acest inconvenient.

Acesta cred ca este ultimul video din mini seria de tutoriale 2Parale. Daca mai aveti intrebari si nelamuriri, nu ezitati sa le scrieti in sectiunea de comentarii. Pe viitor sigur voi mai face si alte tutoriale. Va urma zilele acestea, un articol cu ceva sfaturi in ceea ce priveste site-ul 2Parale si blogul vostru. Daca vi s-a parut util acest articol, nu uitati sa dati un like si un share. Va pup si va doresc mult succes la bani. PS: Pentru o calitate mai buna, va recomand sa vizionati tutorialul de mai jos pe tot ecranul.