Tutorial 2Parale: Cum sa folosim Uneltele de promovare

In acest tutorial doresc sa va explic (in limita cunostintelor mele), ce sunt si cum se folosec Uneltele de promovare 2Parale. Inainte de a incepe, va invit sa aruncati un ochi si peste articolul Ce este si cum aplici la o Campanie 2Parale. Avem la dispozitie trei Unelte: Quick Link, Bannere, si Linkuri Text. Aceastea sunt proiectate pentru ca un Afiliat sa poata genera cat mai multe vanzari, astfel aducand profit tuturor implicati in colaborare. Uneltele pe care eu le folosesc cel mai des, sunt Quick Link si Bannere.

● Unealta Quick Link este cea mai utila dupa parerea mea. Daca dorim sa promovam un produs, prin intermediul unui articol scris pe blog, aceasta unealta ne ajuta sa cream link-uri personalizate, care sa se potriveasca cu ceea ce scriem in articol.
Sa presupunem ca scriem un articol despre reduceri de iarna. Pe cuvantele “reduceri de iarna”, vom aplica un link generat pe 2Parale, ce provine de pe site-ul unei campanii ce a lansat reduceri si oferte interesante la unul sau mai multe produse (vezi video).
Puteti alege sa ascundeti link-ul de afiliere (asa cum am facut eu in video), sau il puteti lasa asa cum este. Ce inseamna acest lucru? De fapt, link-ul nu se ascunde nicaieri, ci doar il transforma intr-un link mai scurt si mai placut ochilor.
Eu intotdeauna aleg sa ascund link-ul, deoarece arata mai bine si nici nu risc sa sperii cititorii cu link-uri ciudate.

● Unealta Bannere este foarte utila daca dorim sa punem pe blog reclame cu imagine. Bannerele au un impact mai puternic asupra cititorilor, si ii pot determina sa cumpere produsul pe care il promovati. Bannerele pot fi folosite intr-un articol, cat si in sidebarul blogului (bara din stanga/dreapta a blogului) (vezi video).
Majoritatea campaniilor, pun la dispozitia afiliatului un numar de bannere in marimi diferite, pentru ca acesta sa aleaga ceea ce i se potriveste mai bine. Este posibil sa intalniti si campanii care nu ofera bannere la marimea pe care o doriti, in acest caz aveti optiunea de a le trimite un mesaj prin intermediul site-ului 2Parale, si sa faceti o cerere pentru un banner cu dimensiunea dorita.

● Unealta Linkuri Text poate fi folosita intr-un articol, insa consider ca cel mai util mod de o folosi, este in sidebarul blogului (precum un fel de link in blogroll) (vezi video). Eu nu folosesc niciodata aceasta unealta, deoarece ma descurc bine cu html-ul si nu am nevoie de aceasta, totusi pentru incepatori, poate fi foarte utila.
Aceasta unealta nu este oferita de catre toate campaniile, tocmai din motiv ca poate fi nefolositoare multor persoane.

Tutorialul video, este facut cu ajutorul blogului meu, care este pe platforma WordPress. De aceea, unele actiuni pe care le-am facut, pot fi diferite pe blogul vostru (in acest caz, din pacate nu va pot ajuta).
Va rog sa-mi scuzati eventualele greseli din video. Abia am inceput sa lucrez cu programul de editare Camtasia, si pana ma perfectionez, vor mai fi unele greseli.
Urmatorul tutorial, va fi despre cum sa faci bani, cu ajutorul site-ului 2Parale si un site de socializare.
Daca aveti intrebari sau daca doriti ca in urmatorul tutorial sa vorbesc despre ceva anume, nu ezitati sa scrieti in sectiunea de comentarii. Daca vi s-a parut util acest articol, nu uitati sa dati un like si un share. Va pup si va doresc mult succes la bani. PS: Pentru o calitate mai buna, va recomand sa vizionati tutorialul de mai jos pe tot ecranul.