Cum ar fi un Craciun de vis pentru mine

Un Craciun de vis

Cum ar fi un Craciun de vis pentru mine

Am avut multe zile de Craciun extrem de frumoase.. mai ales cele petrecute in copilarie. Din pacate, nu pot spune ca am avut inca un Craciun de vis, un Craciun perfect din toate punctele de vedere. Mi-as dori sa am un brad de Craciun parfect! Chiar daca am o imaginatie bogata, tot nu am reusit pana acum sa fac un brad ca in filme. Nu faptul ca folosesc brazi artificiali este problema.

Oricat de mult imi plac brazii naturali, oricat de superb este mirosul lor, de cativa ani prefer sa apelez doar la brazi artificiali. Nu, nu este vorba de comoditate, de timp salvat, sau de economia pe care o fac (cu toate ca sunt si ele o mare bila alba), ci mai degraba este vorba despre protejarea mediului inconjurator si a sanatatii tuturor fiintelor de pe pamant.

Adevarata problema, este faptul ca in magazinele fizice nu gasesc ornamente deosebite la preturi decente, iar cum mie imi place ca in fiecare an sa decorez brazii in alt stil, ar fi o gaura imensa in bugetul meu. Cred ca pe viitor o sa ma orientez spre un magazin online precum e-Sarbatoare.ro, unde am observat ca se gasesc multe decoratii pentru Craciun la preturi accesibile.

e-Sarbatoare.ro

Pace pe pamant, sanatate si pe cei iubiti aproape

Nici cadourile, si nici mancare nu defineste un Craciun de vis pentru mine. Ceea ce mi-ar putea oferi cu adevarat un Craciun de vis, ar fi sa existe pace in toata lumea. Mi-as dori din suflet ca nimeni sa nu duca lipsa de mancare si de sanatate, iar fiecare suflare sa fie alaturi de cei iubiti in ziua de Craciun. Ma simt trista cand ma gandesc ca undeva, cuiva, Craciunul ii este umbrit de saracie, de probleme si de singuratate.

Zapada in ziua de Craciun

Zapada, acea zapada de un alb pur ce acopera ramasitele toamnei, este si ea printre cele care mi-ar aduce o bucurie imensa. Niciun Craciun nu este asemenea celui care imbraca natura in vesminte albe. Sunt deja cativa ani buni de cand nu a mai nins la mine in oras de Craciun, si mi-e foarte dor sa pot privi din nou pe geam si sa zaresc copacii incarcati de nea, turturii cristalini mangaiati de stralucirea soarelui, si pasarile bucuroase zburdand prin zapada.

Chiar daca dorintele mele nu sunt prea exigente, nu cred ca o sa am candva un Craciun de vis. Totusi, fiecare Craciun din viata mea a fost si va fi special, iar pentru asta nu pot decat sa fiu foarte recunoscatoare.. mai ales pentru faptul ca am avut parte si de miracole in preajma sfintei nasteri a Pruncului Iisus. love struck Sunt curioasa, pentru voi cum ar fi un Craciun de vis?