Vitamina E pentru o frumusete de invidiat

Doresc sa va impartasesc un alt secret pentru a pastra pielea tenului stralucitoare si a parului puternic! Secretul se numeste Vitamina E. Aceasta vitamina nu este esentiala doar in dezvoltarea organismului sanatos, ci este o vitamina care are un efect benefic si asupra frumusetii exterioare. Fie ca este administrata intern sau este folosita in diverse tratamente cosmetice, Vitamina E are puterea de a oferi beneficii vizibile. De cele mai multe ori, caderea parului, descuamarea si pierderea elasticitatii pielii, aparitia acneii si multe alte probleme, apar ca rezultat a lipsei de Vitamina E. Din acest motiv este foarte important sa mentinem aportul de vitamine la nivel normal.

Eu fac cateva cure pe an cu Vitamina E. Consum cate o capsula pe zi, dar si extern ca ingredient de baza in masti si tratamente pentru ten si par. Nu va descurajati daca rezultatele nu apar imediat de la inceperea unei cure. Depinde de fiecare persoana, in cat timp se vor observa schimbari. Vitamina E pe care o folosesc, este Vitamina E-400 Naturala de la Adams Supplements. Poate fi gasita pe Vitamix.ro si costa 37.07 lei. Sunt 50 de capsule cu invelis moale care pot fi sparte cu usurinta pentru a extrage interiorul uleios si a-l folosi pentru masti si tratamente. Pe Vitamix.ro se gasesc multe alte vitamine naturale. Daca sunteti interesati, va invit sa il rasfoiti.

Vitamina E pentru o frumusete de invidiat

Voi ce suplimente de vitamina E folositi? Care sunt produsele voastre cosmetice preferate, pe baza de vitamina E? Sau va plac mai mult cele facute homemade? Sper sa va fie de ajutor aceste informatii. Astept cu interes parerile si intrebarile voastre, in sectiunea de comentarii. Daca v-a placut articolul, nu uitati sa il dati mai departe pe facebook, twitter, google+, sau unde mai doriti voi. Cu drag, Gabriela!

Masca pentru par cu Vitamina E